Takläggare i Skåne

Takläggare i Skillinge, Skåne

Välkommen till Skillinges bästa takfirma! Våra skickliga takmontörer och takläggare finns tillgängliga för fastighetsägare, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag som behöver professionell hjälp att renovera taket.

Takbyte

Du kan anlita oss som totalentreprenör vid omfattande takbyten och nybyggnation.

Takrenovering

Har det uppstått sprickor i taket eller har det börjat växa mossa eller andra beläggningar?

Takomläggning

Vi skickar alltid en kostnadsfri offert för ditt takarbete!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Skillinge & Skåne?

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Taktjänster för alla fastigheter

Vårt takföretag lagar, målare och renoverar tak på alla fastigheter, från villor och fritidshus till kommersiella fastigheter. Hos oss kan du få hjälp med en rad olika taktjänster, bland annat:

 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Takbyte
 • Takmålning
 • Rengöring av tak
 • Säkerhetslösningar för tak
 • Montering av solpaneler
 • Vattenavrinning, t.ex. hängrännor & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering
 • Skorstensrenovering
 • Plåtslageri
 • Snöröjning på taket

När är det dags att renovera taket?

Har du problem med mögel och fukt inomhus? Eller har det gått så långt att taket läcker? Det är tydliga tecken på att det är dags att kontakta vår takfirma för en takrenovering. Vi tvättar, lagar och målar om taket. Vi kan även hjälpa dig att isolera innertaket och skapa ett behagligare inomhusklimat. Inför en visning eller försäljning är det också en god idé att reparera taket. Kontakta oss om du vill att våra duktiga och hjälpsamma takexperter tar fram ett unikt lösningsförslag för just din fastighet.

Anlita oss för totalentreprenad

Då sköter vår takfirma alla moment i byggprocessen. En totalentreprenad kan du som kund känna dig trygg med att byggprocessen sker enligt avtalad tidsplan och budget. Vi är noggranna och snabba utan att tumma på kvaliteten. Självklart ser vi till att bygga slitstarka tak som uppfyller rådande säkerhetskrav.

Få en gratis offert för ditt tak i Skillinge

Vi är ett gäng takläggare med många års erfarenhet av takarbeten i Skåne. Du hittar oss i Skillinge och vi utför även uppdrag i Simrishamns kommun, Österlen, Gislövhammar, Norrekås, Spraggehusen, Borrby, Östra Hoby, Glivarp, Glimminge och Gislöv. Vill du veta vad det kostar att lägga tak med oss? Hör av dig för en gratis offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?