Takläggare i Skåne

Takrenovering av Lertegel (Tegeltakpannor) i Skåne

För en professionell takrenovering av lertegel i Skånekan du lita på våra certifierade takläggare.

Renovera Tegelpannor

Med lång erfarenhet och gedigen kunskap om lertegel kan vi erbjuda ett noggrant och pålitligt utfört arbete som håller i många år framöver.

Renovera Lertegel

Vi är specialister på lertegel och tegeltak och tar hand om ditt tak med precision och omsorg, vilket ger det långvarig hållbarhet och en vacker finish.

Renovera Tegeltak

Du kan lita på att du får ett fackmannamässigt arbete enligt konstens alla regler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Certifierade takläggare för renovering av lertegel i Skåne

Kontakta oss idag så berättar vi mer om att renovera tegeltak.

Certifierade och kunniga ut i fingerspetsarna

Våra takläggare har noga genomgått utbildning och certifieringar för att kunna utföra takrenoveringar med högsta kvalitet. Vi förstår vikten av ett välfungerande tak för att skydda ditt hem från väder och vind, och därför arbetar vi med stor noggrannhet och engagemang i varje projekt vi tar oss an.

Mindre kostnad med ROT-avdrag och fritt kostnadsförslag

Vi förstår att en takrenovering kan vara en stor investering och att det är viktigt att få valuta för pengarna. Därför lägger vi stor vikt vid att vara kundnära och tillgängliga för dig som kund. Genom att ha en nära dialog med dig som kund kan vi säkerställa att takrenoveringen blir precis som du vill ha den. I samband med att vi kikar på ditt tak ger vi dig en kostnadsfri offert. Du kan också få ner arbetskostnaden med ROT-avdraget.

Vilka tak kan vår takfirma renovera?

  • Lertegelstak: Som experter på lertegel kan vi reparera och renovera detta traditionella och vackra takmaterial. Oavsett om det behöver bytas ut, repareras eller underhållas, kan våra takläggare göra jobbet.
  • Tegeltak: Utöver lertegel är vi även kunniga när det gäller tegeltak. Vi kan åtgärda eventuella problem, byta ut trasiga tegelpannor och återställa takets funktion och estetik.
  • Andra takmaterial: Även om vi är specialiserade på lertegel och tegel, kan våra certifierade takläggare hantera renoveringar av andra takmaterial, såsom betongtak, plåttak, sedumtak eller tak av metall. Vi anpassar vårt arbete efter dina behov och önskemål.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?