Takläggare i Skåne

Takbyte & Takomläggning i Skåne

Ibland räcker det inte att göra en renovering utan du måste göra ett komplett takbyte & takomläggning. Det är ett omfattande arbete men det kommer löna sig i längden. Det kommer öka livslängden och värdet på ditt hus. Vi är en grupp erfarna takläggare som har stor erfarenhet av takläggningar. Eftersom det är ett så stort ingrepp kollar vi alltid upp om det är nödvändigt innan vi påbörjar arbetet. Kontakta oss för att byta ert tak. Vi erbjuder gratis offert.

Byta Tegeltak

Man brukar säga att ett tegeltak håller i cirka 100 år innan det är dags att byta ut det.

Byta Plåttak

Ett plåttak brukar hålla i upp till 40 år. Dock behöver du byta tätning & isolering betydligt oftare.

Byta Takpapp

Dags att byta papptak? Låt oss göra en bedömning och ser hur det ligger till.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Dags att Byta ert Tak i Skåne?

Vi samarbetar endast med de bästa leverantörerna så vi alltid kan säkerställa ett fullgott arbete.

Tecken på att ditt tak behöver bytas ut i Skåne

Ibland så går det se flera tecken på att det är dags att byta ut taket. Om du till exempel går upp på vinden och möts av en unken doft, då är det hög tid att kontakta oss. Det är ett tydligt tecken på att något inte står rätt till. Detsamma gäller om du ser att det läcker in vatten någonstans. Ju längre du väntar desto värre blir skadorna. Dessutom kan det vara hälsofarligt att bo i en sådan miljö.

Då bör du ta kontakt med en takläggare omgående

  • Om du ser att vatten läcker in
  • Om det luktar mögel eller unket på vinden
  • Om det är fuktigt på vinden
  • Om det har börjat lossna tegelpannor

Vi hjälper dig höja värdet på ditt hus

Genom att anlita oss för en takomläggning kan du höja värdet på ditt hus eller din fastighet. Ibland höjer du även värdet genom att byta material på taket. Det måste dock ge något mervärde. Det kan till exempel vara att isoleringen blir bättre och att man sänker energikostnaderna. Vissa byter även tak för att förändra utseendet på huset. Då handlar det enbart om estetiska skäl. Många har en tydlig referens för hur de vill att sitt hus ska se ut. Vi hjälper till att förverkliga dina visioner på allra bästa sätt.

Vi är redo att hjälpa till!

Eftersom ett takbyte är ett omfattande jobb är det bäst att komma igång så snart som möjligt. Vi står alltid redo att hjälpa till. Vi börjar normalt med ett första planeringsmöte där du får berätta mer om dina önskemål och planer. Då ingår även ett besök på plats så vi kan studera taket på nära håll.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?