Takläggare i Skåne

Byta Garagetak i Skåne

Ett tak som vanligen glöms bort är garagetaket. Men det är minst lika viktigt som ditt hustak. Det är vanligt att förvara både bil och andra verktyg i garaget. Ett läckande tak skulle därför kunna få förödande konsekvenser. Vi kan byta ditt garagetak på orter som Staffanstorp, Lomma, Vellinge och Landskrona. Faktum är att vi kommer till dig oavsett vart du bor i Skåne.

Byta Tegeltak på Garage

Att lägga nytt och fräscht tegel på ett hus kan göra underverk för hela fastigheten.

Byta Plåttak på Garage

Om det är dags för ett nytt tak är ett plåttak ett väldigt bra alternativ för ert garage.

Byta Takpapp på Garage

Det passar alla typer av tak och särskilt för platta tak så som garage eller förråd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga Garagetak i Skåne?

Vi fungerar som rådgivare och ser till att du blir helt nöjd med resultatet

Erfarenhet av olika garagetak i Skåne

Det finns väldigt många olika typer av garagetak och vi är förbereda för alla typer av situationer. Vi har arbetat med allt från sadeltak till motfallstak. Det första vi gör är att komma ut till dig och tar oss en titt på taket. Då ser vi också om det är bäst att byta garagetak eller om det bara behöver repareras. Då har du också möjlighet att berätta för oss om dina speciella önskemål.

Så kan du se om ditt garagetak är i behov av ett byte

  • Det luktar konstigt i garaget
  • Du upptäcker att det läcker in på ett eller flera ställen
  • Du ser att växer mossa eller ogräs på taket
  • Taket saknar delar eller plattor

Full fokus på taksäkerhet

Även om ett garagetak kanske inte är lika högt som ett vanligt tak tar vi fortfarande säkerheten på största allvar. Om det behövs kan vi ta med byggställning i egen regi. Ibland räcker det med en stege. Vi påbörjar inte ett jobb förrän vi har full översikt av ditt garage och vet vad som ska göras. Vi kan byta både yttertak och innertak beroende på vilket skick det är i. Ofta går det se ganska tydligt om taket är i behov av ett byte eller inte. Vi kan även erbjuda en totalentreprenad där vi byter allt från fönsterbleck till stuprännor. Det beror på att vi har både plåtslagare och takmontörer.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Erbjuder totalentreprenad inom takläggning

Eftersom vi erbjuder totalentreprenad behöver du som kund bara ha kontakt med vår takfirma. Det underlättar för dig. Du behöver inte stämma av med flera olika firmor hur projektet fortgår. Vi har en löpande dialog genom hela samarbetet och är alltid tillgängliga för frågor. Målet är att vi ska hinna med bytet så snart som möjligt så du återigen kan parkera dina bilar i ditt garage. Har du några önskemål gällande färg eller material kan vi prata om det vid vår första kontakt. Vi är alltid redo att lägga tak på ditt garage oavsett vart du bor i Skåne.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?