Takläggare i Skåne

Lägga Takpapp i Skåne

Takpapp har länge varit ett populärt byggmaterial i Sverige och det är inte så konstigt med tanke på dess fördelar. Det är billigt att lägga och håller väldigt bra. Vår takfirma har lång erfarenhet av att lägga takpapp och kan komma till dig oavsett vart du bor i Skåne. Om du vill ha ett kostnadseffektivt alternativ är det alltså helt rätt väg att gå. Vi kommer ut till dig och ser om det är ett alternativ som kommer passa.

Papptaksläggning

En fördel med takpapp är att det är ett tak som är väldigt enkelt att sköta om.

Lägga Shingeltak

Det är enkelt att lägga papp- & shingeltak och är otroligt snyggt samt hållbart.

Renovera Plåttak

När man ska lägga tak är det viktigt att underarbetet görs på rätt sätt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga Takpapp i Skåne?

Vi står alltid redo att hjälpa till. Vi börjar normalt med ett första planeringsmöte där du får berätta mer om dina önskemål och planer.

Papptaksläggning i Skåne – Ett snabbt och enkelt arbete

En fördel med papptak är att det går väldigt snabbt att lägga. Rör det sig om ett vanligt enplanshus blir vi ofta färdiga på mindre än två veckor. Du får alltid en mer detaljerad tidsplan när du anlitar oss. Det är alltså perfekt för dig som letar efter en snabb lösning till ditt hus. Vi har full koll på de kritiska momenten och ser till att taket håller länge.

Fördelarna med att använda papptak

  • Det är ett väldigt kostnadseffektivt alternativ
  • Det går väldigt snabbt att lägga
  • Det håller för hårda vintrar och regn
  • Det passar alla typer av tak och särskilt för platta tak.

Ett tak som är väldigt enkelt att underhålla

En fördel med takpapp är att det är ett tak som är väldigt enkelt att sköta om. Det kräver egentligen bara att du inspekterar det med jämna mellanrum. Om du inte klarar av det själv kommer vi gärna och hjälper till. Man brukar säga att ett papptak håller i cirka 15 år innan det börjar bli dags att byta ut det. Om det har uppstått några luftbubblor i pappen måste det åtgärdas så snart som möjligt. Då är det bara att höra av dig till oss. Har du ett platt tak går det vanligtvis bara att lägga takpapp. Om du har ett tak med lutning kan du välja på lite fler alternativ. Vi fungerar även som rådgivare och ser till att du blir helt nöjd med resultatet. Vi bollar gärna idéer tills vi kommer fram till en passande lösning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Har ni frågor om takpapp?

Vill du försäkra dig om att arbetet blir ordentligt gjort ska du kontakta oss. Vi är effektiva och kompetenta och vet att alla tak är unika. För oss är det viktigt att du som kund känner att du kan lita på oss till 100%. Därför är vi också alltid öppna för frågor under hela processen. Kontakta oss idag så berättar vi mer om att lägga papptak.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?