Takläggare i Skåne

Takrenovering i Skåne

Ditt tak är avgörande för hela din hemmiljö. Om du har skador på taket kan det leda till stora fukt- och mögelskador. Det kan bli väldigt kostsamt i längden. Därför är det viktigt att du kontaktar en takläggare så snabbt som möjligt i dessa lägen. Våra takläggare kan utföra takrenoveringar i hela Skåne med kort varsel. Vi ser till att du får ett vackert och stabilt tak på nolltid.

Renovera Tegeltak

Du kan lita på att du får ett fackmannamässigt arbete enligt konstens alla regler.

Renovera Plåttak

Vi är experter på att lägga plåttak och ser till att du får precis det resultat du önskar.

Renovera Takpapp

Vi kommer ut till dig och ser om det är ett alternativ som kommer passa.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Dags att Renovera ert Tak i Skåne?

Kompetenta och engagerade medarbetare

Är det dags för en takrenovering i Skåne?

Att renovera taket är också ett kostnadseffektivt alternativ för framtiden. Det kommer hjälpa dig att höja värdet på din fastighet. Vi kan renovera taket och även ge råd gällande en takomläggning. Det är bättre att verka förebyggande än att behöva reparera när det är för sent. Akuta skador innebär nästan alltid högre kostnader. Vi kan renovera hela tak eller bara de delar som är skadade. Det beror lite på hur det ser ut i din unika situation.

Kontakta oss direkt i någon av följande situationer:

  • Du hittar fukt eller mögel på taket
  • Om du hittar någon form av rost på taket
  • Ni ser att det ligger mossa på taket
  • Om du ser några trasiga tegelpannor uppe på taket

Alltid en trygg och professionell åtgärd

Vi är en väletablerad takfirma som arbetar runt om i hela Skåne. Vi rekommenderar att du regelbundet ser över ditt tak för att säkerställa att det inte är skadat. Om du ser att det växer mossa eller andra växtligheter på taket är det viktigt att höra av dig snabbt. Det kan bidra till stora skador om det inte åtgärdas i tid. Om några tegelpannor hänger snett är det också viktigt att det rättas till inom kort. Annars kan det läcka in vatten som skadar taket invändigt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Fokuserar på bra resultat

Våra takläggare ger alltid full fokus på ditt tak. På så sätt kan vi garantera ett bra slutresultat. Vi lägger största vikt vid detaljer och lämnar inget åt slumpen. Dessutom har du full garanti från början till slut. Det är viktigt att du känner dig trygg som kund hela vägen. Det finns inget uppdrag som är för litet eller för stort för oss. Vi börjar med att inspektera taket och sätter ihop ett åtgärdspaket. Sedan sätter vi igång med själva takrenoveringen. Du kan alltid räkna med ett fackmannamässigt arbete som är gjort för att hålla. Vi kan alltid skicka ut en första offert om du önskar.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?