Takläggare i Skåne

Tvätta Tak, Takrengöring & Fasadtvätt i Skåne

Taket är ett av de mest utsatta ställena på en byggnad, så som det får stå emot väder och vind av alla slag. Beläggningar av alger och mossa är också vanligt på taken, något som kan orsaka skadliga sprickor, fukt och mögel. Boka en takrengöring för att bevara takets skick!

Taktvättning

När man ska tvätta tegeltak är det viktigt att arbetet görs rätt!

Fasadrengöring

Löpande underhåll av bland annat fasaden och taket minskar nämligen risken för skador på byggnaden

Ta bort Alger på Tak

Investera i byggnaden genom en tak- eller fasadtvättning

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Tvätta ert Tak i Skåne?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om takrengöring!

Få hjälp med att tvätta tak och fasad

Vi har mångårig erfarenhet av att tvätta tak och fasader på små och stora byggnader. Vare sig du vill få hjälp med din villa, stuga, ditt hyreshus eller för din bostadsrättsförening kan vi bistå med kunskap och skicklighet. Kontakta oss för ett gratis kostnadsförslag!

Få en behovsanpassad lösning för tak och fasad

Det spelar ingen roll om du kommer till oss som en privatkund, bostadsrättsförening eller som en kommersiell fastighetsägare, du kommer få ett gott bemötande som präglas av ett kvalitetstänk. Du får också ett gratis kostnadsförslag som utgår från din fastighet.

Välj mellan flera serviceorienterade taktjänster

Tack vare att vi har ett stort kontaktnät kan vi rodda hela bygg- och renoveringsprojekt.

Här har du ett litet urval av våra kundnära och serviceorienterade taktjänster:

 • Takrengöring
 • Tvätta takpannor
 • Rengöra tak
 • Tvätta plåttak
 • Högtryckstvättning
 • Fasadtvättning
 • Rengöra panel
 • Tvätta träpanel
 • Klottersanering
 • Rengöring av smuts
 • Rengöring av mögel, alger och mossa

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Investera i fastigheten genom en fasad- och takrengöring

Underhållsarbete medför kostnader, samtidigt är det en billig investering i fastigheten. Taktvätt eller fasadtvätt är långt mycket billigare än onödigt slitage, fukt- och mögelskador. Både vi och våra samarbetspartners är certifierade, vilket innebär att vi följer lagar och arbetar så miljövänligt vi kan.

Beställ ett gratis kostnadsförslag för din fastighet

Självklart är våra hantverkare också behöriga. Våra takarbeten är därmed fackmannamässigt utförda. När du anlitar oss behöver du aldrig kompromissa med kvaliteten på ditt tak. Låt oss höras! Börja med att beställa ett gratis kostnadsförslag, så tar vi det därifrån.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?