Takläggare i Skåne

Takplåtsmålning i Skåne

Att måla taket är inte bara viktigt ur en estetisk synpunkt. Om takplåtsfärg börjar försvinna är det vanligt att taket utsätts för rostangrepp. Det kan i sin tur orsaka väldigt kostsamma vattenskador. Därför kommer vi gärna ut och genomför en takplåtsmålning åt dig. Vi är verksamma i hela Skåne och hjälper både företag och privatpersoner. Du bör måla taket regelbundet för att undvika stora skador i framtiden. Det ska dessutom göras med färg av hög kvalitet.

Takmålning

Om du anlitar oss kan du vara säker på att det görs på ett fackmannamässigt sätt.

Takbesiktning

Vi samarbetar endast med de bästa besiktningsmännen så vi alltid kan säkerställa ett fullgott arbete.

Taktvättning

Vi anpassar dessutom våra material och våra metoder efter just ditt tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Dags att Måla om ert Tak i Skåne?

Takplåtsmålning av högsta kvalitet!

Alltid med individuell bedömning

Alla tak är olika och därför gör vi alltid en individuell bedömning av varje kund. Det kan vara väldigt små detaljer som påverkar vårt val av färg. Tack vare vår mångåriga expertis kam vi se de små detaljerna och komma fram till den bästa lösningen för dig. Vi har stor kunskap om allt som gäller takmålning och tak.

Detta får du när du anlitar oss:

  • En individuell bedömning av ditt tak
  • Kompetenta och engagerade medarbetare
  • Ett hållbart resultat som vara länge
  • Färg och material av högsta kvalitet

Ett slitet tak kan ställa till med stora bekymmer

Det går inte undvika slitage på ett tak. När taket är slitet är det också lättare för mossa att få fäste. Alltså är takmålning är ett väldigt effektivt sätt att förlänga livslängden på taket. Vi kan måla både pannor och plåt med ett riktigt bra resultat. Vi välkomnar även långvariga samarbeten där vi regelbundet kommer ut och målar ditt tak efter behov. Du kanske är en fastighetsägare med flera fastigheter i varierande skick. Då kan vi se till att de ständigt håller en bra standard.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Har ni frågor kring takplåtsmålning?

Vi förklarar gärna hur en takmålning och går till i närmare detalj. Vi brukar alltid börja med en grund, alltså primer innan vi målar med själva färgen. Dessutom ser vi till att alla rostfläckar är borta innan färgen läggs på. Du har chans att ställa alla frågor du kan tänkas ha innan vi sätter igång. Om du undrar över något är du alltid välkommen att slå oss en signal. Vi finns alltid tillgängliga för att du ska kunna känna dig trygg med vårt arbete. Vi är en takfirma som sätter våra kunder i första hand.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?