Takläggare i Skåne

Lägga EPDM Gummiduk: Tak & Tätskikt i Skåne

Vi är en takläggningsfirma i Skåne som levererar lösningar som är miljövänliga, effektiva och hållbara. Vi utför bland annat arbeten inom tätskikt, företrädesvis med EPDM gummiduk både som undertak och som ytskikt. Vi ger ditt tak bästa möjliga skydd.

Lägga Gummitak

En fördel med gummitak är att det är ett tak som är väldigt enkelt att sköta om.

Lägga Tätskikt

Det är billigt att lägga tätskikt och är otroligt snyggt samt hållbart.

Papptaksläggning

När man ska lägga tak är det viktigt att underarbetet görs på rätt sätt.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga Gummitak i Skåne?

Vi står alltid redo att hjälpa till. Vi börjar normalt med ett första planeringsmöte där du får berätta mer om dina önskemål och planer.

Tätskiktsarbeten från start till mål

Vid byten av tätskikt börjar vårt arbete med att det gamla skiktet avlägsnas vilket följs av en grundlig rengöring av den underliggande ytan. Därefter appliceras EPDM gummiduken som förseglas noggrant för att säkerställa täthet.

Tätskiktets skick är avgörande för takets hälsa

Tätskikt spelar en avgörande roll för att skydda ditt tak från vattenskador. Genom att använda EPDM gummiduk som tätskikt kan vi erbjuda ett skydd som är hållbart, motståndskraftigt mot väder och vind och som håller ditt tak säkert och torrt.

Ett miljömedvetet val för tätskikt och ytskikt

Vårt val av EPDM gummiduk är inte bara praktiskt, det är också miljövänligt. Med en lång livslängd och minimal miljöpåverkan är EPDM gummiduk ett bra val. Vid användning av gummiduk som ytskikt istället för takfärg kan du räkna med upp till fem gånger längre hållbarhet.

En takläggare med omfattande erfarenhet

Vi kan hjälpa dig med ett brett utbud av takläggningstjänster, till exempel takrenoveringar, installationer av nya tak, reparationer, plåtslageri och mycket annat. Det är också värt att nämna att vi jobbar med tak på allt från villor och sommarstugor till hyresfastigheter och kommersiella byggnader.

Kostnadsfria offerter för alla projekt

Oavsett storleken eller komplexiteten på ditt projekt står vi redo att ge dig en rättvis och detaljerad offert. Att ta emot offerten innebär såklart inte att du förbinder dig till någonting.

Din partner för tätskikt och takarbeten i Skåne

Lita på oss för allt du behöver hjälp med inom takarbeten. Från att installera EPDM gummiduk till att utföra omfattande takrenoveringar – vårt team av erfarna takläggare står redo att leverera skräddarsydda lösningar. Kontakta oss idag för att starta ditt projekt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?