Takläggare i Skåne

Takmålning av Betongpannor & Takpannor i Skåne

Vi erbjuder gratis besök på plats, samt gratis offert när vi tar en titt på ditt tak. Vi utför alla typer av takarbeten men är specialiserade på målning och tvätt av betongpannor och takpannor

Måla Tegelpannor

Våra kunder består av både privatpersoner, företag och bostadsrättsföreningar.

Måla Betongpannor

Vi hjälper dig att utvärdera vilka åtgärder som krävs för just din fastighet.

Renovera Tegeltak

Du kan lita på att du får ett fackmannamässigt arbete enligt konstens alla regler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Måla ert Tegeltak i Skåne?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om takmålning.

När det är dags att byta tak

Det är svårt att på rak arm säga när det är dags att byta ut taket, innan vi gjort ett besök och kollat själva. Några tecken kan vara att många takpannor är spruckna och att det finns väldigt mycket mossa. Mögellukt på insidan är ett definitivt tecken på att något behöver göras. I vissa fall räcker det dock med att vi gör en noggrann tvättning och målning på takpannorna – kontakta oss om du är osäker på statusen på ditt hustak.

  • Underhåller och målar tak
  • Renoverar och reparerar betongtak
  • Hantverksfirma med stort kontaktnät

Stort kontaktnät och bra rykte som takläggare

Våra många år i branschen har gett oss ett gott rykte bland både kunder och andra byggfirmor. Vi har lång erfarenhet av samarbeten med andra hantverkare vid större byggprojekt och bistår gärna som totalentreprenör om du vill anlita oss som projektledare. Våra hantverkare har utvalts primärt för deras expertis inom sina respektive områden, men också för sin pålitlighet och servicekänsla mot kunder. Våra samarbetspartners har vi valt enligt samma kriterier.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

ROT-avdrag inom tak

Takarbeten ingår i det avdrag som brukar kallas ROT. Om du blir beviljad för rot-avdrag från Skatteverket, kan du få 30 % av arbetskostnaden avdragen (upp till 50 000 kronor) vid slutfaktureringen. Glöm heller inte att om du bor tillsammans med sambo så har ni både rätt till rotavdrag. Maxgränsen på 50 000 räknas alltså per person. Kontakta oss gärna om du har frågor kring rot, bygglov eller något annat kring ditt tak.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?