Takläggare i Skåne

Lägga Plåttak i Skåne

Om det är dags för ett nytt tak är ett plåttak ett väldigt bra alternativ. Det beror på att det är både tåligt och vackert. Det passar dessutom på nästan alla hus och ger en väldigt fin karaktär. Dessutom håller det i flera år om du sköter om det på rätt sätt. Vår takfirma i Skåne är experter på att lägga plåttak och ser till att du får precis det resultat du önskar.

Lägga Korrugerat Takplåt

Korrugerad plåt eller profilerad plåt är ett tak med veck uppåt. Passar väl på alla byggnader.

Lägga Bandtäckning

Bandtäckning är ett billigt och bra alternativ till förråd och mindre byggen.

Renovera Plåttak

Ska ni renovera ert befintliga tak? Kontakta våra takproffs idag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga ett Plåttak i Skåne?

Då det finns flera olika takplåt är det bäst att fråga oss först så hjälper vi er hitta rätt!

Lägga Plåttak i Skåne

Det finns flera anledningar till att du ska välja plåttak. Det är enkelt att lägga och är otroligt snyggt. Alltså är det inte så konstigt att det är en favorit hos många. Våra medarbetare kommer tillsammans med dig som kund hitta en lösning som alla är nöjda med. Med ett plåttak håller du all väta bort från huset och undviker fuktskador. Vi ser till att taket är fackmannamässigt utfört så du kan njuta av ditt hus i flera år framöver.

Välj en trygg takläggare!

Säkerheten är alltid A och O för oss när vi arbetar på ett projekt. Vi har nödvändig säkerhetsutrustning och ser till att alla i området vet om att det pågår ett arbete. Det gäller särskilt när det kommer till större fastigheter som ligger i ett tätbebyggt område. Vi följer också alla lagar och regler som gäller för att lägga takplåt i Sverige.

Passar för äldre hus

En fördel med plåttak är att det passar för äldre fastigheter. Det beror på att det plåt väger lite och inte belastar huset på samma sätt som andra material. Det gör dessutom att det är väldigt enkelt att lägga. Plåttak passar dessutom utmärkt på vintern eftersom det står emot snö på bästa sätt.

Tips när du ska välja plåttak

  • Kolla hur ditt tak är designat och uppbyggt
  • Fundera på om du vill ha tunn eller tjock plåt
  • Fundera på vilket utseende taket ska ha
  • Tänk över om du vill ha en viss färg på taket

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vi fungerar som din personliga rådgivare i hela Skåne

Har du inte en klar bild över hur du vill att ditt plåttak ska se ut är vi redo att fungera som rådgivare. Vi kan visa flera bilder på våra tidigare jobb så du får en klar bild över hur det kan se ut. Vi kan sedan se om det passar för ditt taks förutsättningar eller inte. När vi är överens går vi vidare med själva läggningen. Vi skruvar eller spikar fast plåten beroende på vad du har för fastighet.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?