Takläggare i Skåne

Lägga Tegeltak i Skåne

Att lägga nytt och fräscht tegel på ett hus kan göra underverk för hela fastigheten. Tegel är det mest hållbara materialet som finns när det kommer till tak. Det kan hålla upp till 100 år med väldigt lite underhåll. Söker du en byggfirma i Skåne som kan lägga tegeltak är vi det rätta valet. Vi har lång erfarenhet och hög arbetsmoral. Vi anpassar oss efter varje enskild situation och fastighet.

Lägga Tegelpannor

När man ska lägga tegeltak är det viktigt att underarbetet görs på rätt sätt. Annars är det lätt att fukt tränger igenom.

Lägga Underlagstak

Vi byter därför både underlagstak och lägger på nya tegelpannor för att skydda fastigheten.

Renovera Tegeltak

Du kan lita på att du får ett fackmannamässigt arbete enligt konstens alla regler.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga ett Tegeltak i Skåne?

Kontakta oss idag så berättar vi mer om att lägga tegeltak.

Takpannorna måste läggas korrekt

För att taket ska hålla tätt är det viktigt att takpannorna läggs på ett korrekt sätt. Det påverkar också byggbredden. Om du anlitar oss behöver du inte tänka på detta. Vi vet exakt hur vi ska gå tillväga och ser till att du får ett resultat som håller. Du ska inte heller behöva tänka på att tegelpannorna verkligen sitter på plats.

Det här kan vi ge dig

  • Ett hållbart tegeltak efter dina önskemål
  • Rådgivning om vilka tegelpannor som passar dig
  • Ett snabbt och säkert arbete i hela Skåne
  • En säker byggarbetsplats som stör vardagen så lite som möjligt.

Alltid med säkerheten i åtanke

Att lägga tegeltak kräver högsta säkerhet. Eftersom vi arbetar på hög höjd har vi alltid byggnadsställningar när vi arbetar. Vi hanterar också tegelpannorna varsamt så de inte kommer till skada. Inom byggbranschen kommer det ständigt nya bestämmelser och regler. Vi håller oss uppdaterade på allt som händer så du slipper. Skulle det krävas bygglov kan vi också hjälpa dig med den processen på bästa sätt.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Har du frågor om ROT-Avdraget?

Om du kontaktar oss som privatperson är det stor chans att du har möjlighet till ROT-avdrag när vi lägger ditt tegeltak. Det är inget som du själv behöver tänka på. Allt vi behöver är ditt personnummer, sedan ser vi till att du får det korrekta beloppet på fakturan. Det är ett bra sätt att få ett lite billigare tak. Om du har några frågor om det eller om att lägga tegel i allmänhet svarar vi gärna på dina funderingar. Det finns knappast ett tak som vi inte har en lösning på. Dessutom räds vi aldrig en utmaning när det kommer till tegeltak

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?