Takläggare i Skåne

Takläggning i Skåne

Välkommen till vår takfirma i Skåne. Vi är ett gäng takläggare som har lång erfarenhet av branschen. Du kan få hjälp att lägga alla olika typer av tak till ett förmånligt pris. Det spelar ingen roll om du vill ha ett klassiskt tegeltak eller ett papptak. Innan vi påbörjar arbetet diskuterar vi fram en lösning som vi alla är nöjda med. Det kan vara väldigt komplicerat att lägga tak. Vi rekommenderar att du kontaktar oss redan från början och inte tar några onödiga risker.

Lägger Tegeltak

När man ska lägga tegeltak är det viktigt att underarbetet görs på rätt sätt. Annars är det lätt att fukt tränger igenom.

Lägger Plåttak

Det finns flera anledningar till att du ska välja plåttak. Det är enkelt att lägga och är otroligt snyggt.

Lägger Takpapp

Vi bollar gärna idéer tills vi kommer fram till en passande lösning.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Ska ni Lägga Tak i Skåne?

Våra takläggare ger alltid full fokus på ditt tak. På så sätt kan vi garantera ett bra slutresultat.

Experter på takläggning i Skåne

Våra erfarna takläggare hjälper dig med stort som smått. Vi har många olika typer av kunder och säger aldrig nej till en utmaning. Vi ser till att du får ett hållbart tak som klarar de tuffa vintrarna vi har här i Norden.

Vi är kompetenta inom alla typer av material

  • Vi lägger om alla typer av tak
  • Vi kan lägga om betong- och tegeltak
  • Vi kan genomföra alla typer av takbyten

Bostadsrättsföreningar

Under åren har vi lagt nytt tak till bostadsföreningar i hela Skåne. Det inkluderar städer som Malmö, Helsingborg och Lund. Det inkluderar även takläggning och takbesiktning.

Fastighetsägare

Om du är en fastighetsägare kan du också kontakta oss för takläggning. Vi har erfarenhet av alla slags hus och är aktiva i städer som Kristianstad, Ystad och Ängelholm.

Företag

Även du som företagare måste se till att ditt tak är i toppskick. Därför genomför vi olika typer av takläggning för alla typer av företag. Du är varmt välkommen med din förfrågan.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Ditt självklara val i Skåne

Våra takläggare kan förse dig med exakt de tak du behöver runtom i Skåne. De är speciellt framtagna för att klara av Sveriges klimat, året om. Under åren som gått har vi knutit till oss flera nöjda kunder och hoppas att du också vill ställa dig till denna skaran. Vi välkomnar gärna långvariga samarbeten där vi alltid är din självklara kontakt.

Rådgivning för att välja rätt tak

Som privatperson kan det vara svårt att veta vilket tak som passar för takläggning. Vi erbjuder därför rådgivning så du får hjälp att göra rätt val. Många gånger behöver man inte lägga ett helt nytt tak utan det räcker med en renovering. Vi kommer gärna ut och tittar på ditt tak för att se vad du har för förutsättningar. Sedan kan vi ge råd om vilka material som passar bäst. Vi ser fram emot att höra från dig för ett närmare samtal redan idag. Du kan kontakta oss när det känns bäst för dig.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?