Takläggare i Skåne

Takläggare i Malmö & Skåne

Söker ni kunniga och engagerade takläggare i Malmö eller övriga Skåne har ni kommit helt rätt. Vår takfirma ger ditt tak vårt fulla fokus oavsett om det handlar om reparation, renovering eller takbyte. Vi har lagt tak i bl.a. Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Västra Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla m.m. Vi erbjuder gratis prisförslag!

Takomläggning

Vi lägger alla möjliga takmaterial: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Takrenovering

Vi erbjuder renoveringar vid både stora och små arbeten för tak och fasad.

Takbyten

Vi byter tak till privatpersoner, företag eller bostadsrättsföreningar!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Malmö & Skåne?

Vi har lagt om tak i bl.a. Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Skrävlinge, Kungshälla m.m.

Erfarna takläggare i Malmö & Skåne

Söker ni kunniga och engagerade takläggare i Malmö eller övriga Skåne har ni kommit helt rätt. Vår takfirma ger ditt tak vårt fulla fokus oavsett om det handlar om reparation, renovering eller takbyte.

Vi jobbar över hela Skåne

Förutom Malmö finns vi även här för dig i Bunkeflostrand, Strandhem, Sibbarp, Holma, Västra Skrävlinge, Södra Sallerup, Kungshälla, Arlöv, Burlöv, Riseberga, Bulltofta, Oxie, Toarp, Helsingborg, Ramlösa, Ängelholm, Bjuv, Åstorp, Ekeby, Landskrona, Löddeköping, Eslöv, Klippan och Lund

Vi lägger material för det svenska vädret

Våra takläggare har kompetens inom alla möjliga material. Vi lägger om alla typer av tak inklusive betongtak och tegeltak och hjälper dig att rusta ditt hem, företag eller fastighetsförening för det nordiska klimatets väder och vind.

Lägga om taket där hemma?

Ett nytt tak kan få hela huset att kännas nytt och fräscht. Som privatkund är du varmt välkommen att kontakta vårt takföretag för reparation och renovering av ditt tak. Vi jobbar snabbt och kommer alltid i tid, ger dig ett trevligt bemötande och arbetar självklart med säkerheten som högsta prioritet. Som privatperson har du även rätt att nyttja ROT-avdraget för att dra av 30 % av kostnaden. Vi sköter kontakten med Skatteverket, så du får avdraget på slutfakturan utan att behöva tänka på någonting.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Bostadsrättsföreningar

Våra duktiga takmontörer utför takbyten och reparationer för bostadsrättsföreningar. Vi hjälper er även gärna med takbesiktningar.

Professionell takläggning åt fastighetsägare

Många av våra nöjda kunder är fastighetsägare som anlitat vårt takföretag för reparationer och takbyten. Vi jobbar alltid noggrant, miljövänligt och dammfritt. Tveka inte att höra av dig till oss redan idag!

Nytt tak åt företaget

Även du som har företag är välkommen att höra av dig till oss för takrenovering med mera. Våra takläggare arbetar snabbt och effektivt, och vi har erfarenhet av att jobba med många sorters byggnader.

Takentreprenör för nuet och framtiden

Genom åren har vi som takfirma knutit en stor skara långvariga kunder till oss för takrenovering, reparationer och underhåll. Letar du efter ett takföretag som inte bara kan ge dig professionell service och ett fantastiskt slutresultat idag, utan finnas till hands för dig långsiktigt, hoppas vi att vi är det självklara valet. Självklart har vi nöjd kund-garanti på alla våra uppdrag. Varmt välkommen med din förfrågan!

Rådgivning från kunnig takmontör

Vet du inte riktigt vilka material som passar bäst för just ditt tak? Eller är du osäker på om ditt tak helt behöver läggas om eller bara en mindre reparation? Kontakta oss för personlig rådgivning. Våra takläggare kommer gärna och tittar på ditt tak och med vår erfarenhet och expertis hjälper vi dig till det bästa taket enligt dina förutsättningar.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?