Takläggare i Skåne

Takläggare i Åhus & Kristianstad

Varmt välkommen till en pålitlig, erfaren och trevlig takentreprenör i Åhus och Kristianstad med omnejd. Hos oss får du välgjorda tak, snygga reparationer och ett mycket trevligt bemötande. Vi utför allt som har med tak att göra, inklusive:

Takomläggning

Vår takfirma arbetar med alla tillgängliga material på marknaden: Betong, papp tegel och plåt!

Takrenovering

Fördelarna med att anlita ett takföretag i ditt grannskap är många. Vi kan området väl och kan därför erbjuda dig snabb service.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Åhus, Kristianstad & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Äspet, Östra Täppet, Östra Sand, Ripa, Härnestad, Horna, Rinkaby, Landön, Yngsjö och Viby.

Specialister på tak i Skåne

Har du en fastighet i Kristianstad? Ett företag i Åhus? Ett sommarhus eller hotell i Östra sand? Vi arbetar i dina krokar och har stor kännedom om områdets specifika krav och behov. Vi kan laga, byta och lägga tak snyggt och effektivt. Vi väljer också tak som är optimala för det lokala klimatet. Våra kunder finns bland annat i Åhus, Kristianstad, Äspet, Östra Täppet, Östra Sand, Ripa, Härnestad, Horna, Rinkaby, Landön, Yngsjö och Viby.

Vi jobbar säkert och klimatsmart

För att du ska känna dig helt trygg erbjuder vi gratis offerter, kostnadsfria besök och nöjd-kundgarantier. Vi har stor erfarenhet av att arbeta dammfritt och med optimal säkerhet, och sätter ära i att vara punktliga. Är du mån om vår planet? Det är vi också och har därför satsat stort på miljövänliga och klimatsmarta material och arbetsmetoder.

En takfirma för små och stora uppdrag

Vi kan reparera ditt läckande garagetak eller lägga ett helt nytt tak på din stora fastighet. För oss är alla uppdrag lika viktiga. När vi monterar eller lägger om tak arbetar vi med alla material, från betong till sedum. Vi byter även takpapper och målar plåttak i de färger du föredrar. Kontakta oss med dina önskemål och/eller frågor så får du all den information du behöver. Inte helt säker på vad som måste göras? Vi kommer med råd och förslag och gemensamt bestämmer vi sedan vad som ska göras.

  • Takläggning
  • Takbyten
  • Takreparationer
  • Takplåtmålning

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Skräddarsydda uppdrag för varje tak

Alla tak har olika förutsättningar och därför är vi alltid beredda att skräddarsy varje projekt efter dina önskemål. Vi kan till exempel kombinera olika material och färger, eller sträva efter att göra ett nytt tak så likt det gamla som möjligt. Behöver du hjälp med andra delar av byggnaden? Eftersom vi arbetar i ditt grannskap har vi kontakter med många andra yrkesgrupper som kan utföra arbeten åt dig.

Vi ordnar ditt ROT-avdrag

För dig som är privatperson finns det så kallade ROT-avdraget som ger dig upp till 30% av slutsumman. För att du ska slippa göra ansökan sköter vi allt åt dig genom att dra av beloppet på fakturan och själva kontakta Skatteverket.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?