Takläggare i Skåne

Takläggare i Löddeköpinge & Skåne

Vi är en takfirma med lång erfarenhet av allt som rör tak, från enklare reparationer på garagetaket till hela takbyten på stora fastigheter och företagsbyggnader. Du som privatperson, företag, bostadsrättsförening eller fastighetsägare är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan. Vi återkommer inom ett par dagar med en gratis offert.

Takomläggning

Vi är en takentreprenör med många års erfarenhet av tak av alla sorters material: tegel, betong, papp, sedum & plåt!

Takrenovering

Behöver du anlita takfirma i Löddeköpinge eller närliggande områden i Skåne?

Takbyten

Våra tjänster inkluderar takläggning på villa, radhus, fastigheter, garagetak med flera!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Allt inom Takläggning i Löddeköpinge & Skåne

Vi lägger tak i bl.a. Lyckehusen, Håkantorp, Barsebäck, Hofterup, Furulund, Kävlinge, Borgeby, Stävle, Flädle m.m.

Vi anpassar oss efter dina behov och önskemål

Alla tak och alla kunder är olika, med olika förutsättningar, behov och önskemål. Därför tittar på alltid på just din unika situation för att komma fram till den bästa lösningen för dig och ditt tak. Är du osäker på hur du vill ha ditt nya tak, eller om det krävs ett helt takbyte eller bara en takreparation? Inga problem – våra erfarna och kunniga takläggare hjälper dig mer än gärna.

Vi kan tak i alla material

Storlek, läge och material spelar ingen roll – vi finns här för dig och ditt tak. Bland annat jobbar vi med tegeltak, plåt, stålbetong och papptak. När du kontaktat oss via vårt formulär kan vi komma till dig för ett första, kostnadsfritt möte där vi tar oss en titt på ditt tak och ger dig vår professionella bedömning.

Serviceinriktade och professionella från början till slut

När du anlitar vårt takföretag ger vi dig den bästa servicen från första mötet och ända in i mål. Du kan räkna med ett trevligt bemötande och att vi alltid kommer i tid. Vi arbetar noggrant men snabbt, dammfritt och miljövänligt. Självklart med säkerheten som högsta prioritet. Vi har en nöjd kund-garanti för att säkerställa att du som kund har fått precis det resultat du hoppats på och lite till.

Här finns vi i Skåne

Vi tar emot förfrågningar från flera orter i Skåne, Löddeköpinge, Lyckehusen, Håkantorp, Barsebäck, Hofterup, Furulund, Kävlinge, Borgeby, Stävle, Flädle, Bjärred och Barsebäckshamn.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vi erbjuder ROT-avdrag

Du som är privatkund har rätt att nyttja ROT-avdraget när du anlitar oss som takmontör eller takläggare. ROT-avdraget ger en skattereduktion på 30 % på hela arbetskostnaden. Vår takfirma kontaktar Skatteverket och sköter de praktiska detaljerna, och så får du avdraget direkt i slutfakturan. Du som kund behöver alltså inte tänka på någonting, utan kan luta dig tillbaka och låta oss göra jobbet.

Skriv, mejla eller ring

På vår hemsida hittar du ett praktiskt kontaktformulär du kan använda för att göra din förfrågan. Vill du hellre mejla eller ringa går det förstås också utmärkt.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?