Takläggare i Skåne

Takläggare i Hässleholm & Skåne

Söker du takentreprenör i Hässleholm? Vi är ett gäng takläggare som tillsammans har mycket lång erfarenhet av takläggning och takrenoveringar. Det spelar ingen roll om du har en sommarstuga med ett tegeltak eller flerfamiljshus med papptak som behöver takläggning. Vi är vana att arbeta med alla olika typer av tak. Takläggning är ett komplicerat arbete och det är viktigt att du anlitar experter inom området. 

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Hässleholm & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Ängelholm, Röinge, Ljungen och Finja m.m.

Vi är experter på takläggning i Skåne

När du anlitar oss kan du känna dig trygg med att du får en kunnig takmontör för ditt arbete. Vi har utfört takläggningar och takrenoveringar i områden som Hässleholm, Röinge, Ljungen och Finja. Vår långa erfarenhet har gett oss goda kunskaper gällande vad som krävs för att ett tak ska vara säkert och hållbart i det hårda svenska klimatet. Oavsett om du är villaägare, styrelseordförande i en bostadsrättsförening eller fastighetsägare kan vi hjälpa dig. För oss är alla arbeten lika viktiga, oavsett om det är stort eller litet.

Villaägare

Vi kommer ut till dig som privatperson och tar en titt på ditt tak. Utifrån vad vi ser kan vi ge dig rådgivning gällande vilka åtgärder du behöver till ditt tak. Många gånger är det möjligt att göra en takrenovering istället för att lägga ett helt nytt tak.

Fastighetsägare

Är du fastighetsägare har du skyldighet att se till så att fastigheten är säker för alla som vistas i den. Taket är en stor del av säkerheten på en fastighet. Vi hjälper dig hålla fastigheten säker och taket hållbart.

Bostadsrättsförening

Vi har arbetat med många bostadsrättsföreningar. Kontakta oss om ni i styrelsen vill att vi ska komma ut och göra en takbesiktning av era tak. Vi kan då se vilket skick taken är i och vad ni behöver göra för taken ska fortsätta att skydda era fastigheter.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Ditt självklara val av takläggare i Hässleholm

Tack vare vår långa erfarenhet och samlade expertis är vi ofta det självklara valet för många när det kommer till takläggning i Hässleholm med omnejd. Förutom att vi alltid prioriterar säkerhet och hög kvalitet är professionalism av största vikt för oss. Du kan räkna med att vi alltid kommer i tid och att vi utför alla våra arbeten med största noggrannhet. Vi är ett takföretag som utför miljövänliga och dammfria takrenoveringar för att göra så liten påverkan som möjligt, samtidigt som resultatet blir så bra som möjligt.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?