Takläggare i Skåne

Takläggare i Laholm & Mellbystrand, Halland

Är det dags att lägga om taket i Laholm eller i närliggande områden i Skåne, Halmstad eller Småland? Välkommen till oss om du behöver en professionell och välrenommerad takentreprenör som du kan anlita för både stora och små takarbeten. Vi har många årserfarenhet av alla sorters takmaterial, inklusive plåt, tegel och papp.

Takomläggning

Takläggning – vi lägger tegelpannor, plåttak, betongplattor och takpapp.

Takrenovering

Renovera tak – vi åtgärdar sprickor, läckage, fuktskador, beläggningar och andra problem.

Takbyten

Byta tak – miljövänligt och hållbart resultat som ger taket längre livslängd.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokalt Takföretag i Laholm & Mellbystrand, Halland

Vårt verksamhetsområde inkluderar Lilla Tjärby, Ala, Ysby, Veinge, Mellbystrand, Strandlyckan, Vallberga, Våxtorp m.m.

Laholms bästa takfirma

Vi är en behörig och omtyckt takfirma i Laholm. Vi har mångårig erfarenhet av takarbeten åt bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner. Vi utför renoveringar och takläggning på alla typer av fastigheter, inklusive radhus, villor, fritidshus och kommersiella fastigheter. Vårt verksamhetsområde inkluderar Lilla Tjärby, Ala, Ysby, Veinge, Mellbystrand, Strandlyckan, Vallberga, Våxtorp m.m.

Hos oss får du miljövänliga och säkra tak

Tak är vår expertis och vi ser till att ditt tak blir snö- och halksäkert samt att det håller hög kvalitet året om. Vi använder oss av miljövänliga och välbeprövade metoder och material som ger tak med lång livslängd. När du anlitar oss kan du dessutom räkna med att arbetet utförs snabbt och noggrant samt att vi lämnar arbetsplatsen dammfri.

Vi utför alla sorters takarbeten

Behöver du hjälp med en mindre lagning eller en omfattande renovering? Vår takfirma utför både stora och små uppdrag. Vi lägger om enstaka takpaneler samt genomför kompletta takbyten. För stora och omfattande takarbeten kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Vi utför arbetet snabbt och noggrant tack vare vårt breda kontaktnät med skickliga och certifierade hantverkare, inklusive sotare, elektriker, plåtslagare, takskiktsmontörer och solcellsmontörer.

Få en gratis offert för ditt tak

Vi transparenta med vår prissättning och erbjuder alltid en heltäckande gratis offert för takarbetet. Privatpersoner kan dessutom reducera kostnaden genom att ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss. Berätta för oss om dina önskemål så hittar vi den bästa lösningen åt dig. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?