Takläggare i Skåne

Takläggare i Åstorp & Skåne

Befinner du dig i eller nära Åstorp och behöver en erfaren och professionell takfirma med ett trevligt bemötande? Vi sysslar med allt som har med tak att göra och arbetar i bland annat Åstorp, Björnås, Björnekulla, Humlarp, Nyvång, Kärrebänga, Kärreberga, Västra Broby, Ormastorp, Ingelstorp, Brobty och Kärarp. Vi har duktiga takläggare, god lokalkännedom och värderar våra kunder högt. Dessutom kommer vi i tid!

Takomläggning

När ni anlitar oss är det vårt mål att arbetet ska utföras korrekt och tryggt.

Takrenovering

Till oss är alla välkomna och vi arbetar med såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner och företag!

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Åstorp & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Kärreberga, Västra Broby, Ormastorp, Ingelstorp, Broby och Kärrarp

Nya tak på allt från skrubb till slott

Vi arbetar med såväl fastighetsägare och bostadsrättsföreningar som privatpersoner och företag. Inga uppdrag är för små eller för stora. Har du ett garage som behöver plåtmålning eller ett läckage på vinden i din villa? Kanske är det dags att lägga ett nytt tak på hela hyreshuset? Med vår expertis kan du vara trygg. Vi utför alltid arbetena snabbt och noggrant.

En takentreprenör som tänker klimatsmart

Är du mån om dina omgivningar och världen du lever i? Det är vi med och arbetar därför med klimatsmarta och miljövänliga produkter. Dessutom håller vi rent och snyggt och ser till att arbetsmiljön alltid är säker och dammfri. Till det kommer vår nöjd-kundgaranti som låter dig sova lugnt om nätterna.

Därför bör du välja ett takföretag i Åstorp

Genom vårt arbete med kunder i och runtom Åstorp har vi uppnått en mycket hög nivå av lokalkännedom. Det innebär att vi verkligen kan de lokala förhållandena vad gäller väder och temperatur året om, men också att vi vet vad som passar rent estetiskt. Vi har även goda relationer med andra yrkesgrupper som kan hjälpa dig med andra arbeten som du kan behöva för ditt hus eller ditt företags fastighet.

ROT-avdrag direkt på fakturan

Privatpersoner kan få ROT-avdrag på upp till 30%. Vi drar av beloppet direkt på fakturan och kontaktar Skatteverket, så slipper du tänka på det.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Takläggning, takbyte eller takreparation?

En ny byggnad behöver så klart ett nytt tak, men ibland kan även en äldre behöva det. Med tiden utsätts tak för slitage, regn, blåst och skador och därför är det viktigt att hålla det i god kondition. Är du inte riktigt säker på vad du behöver kan vi hjälpa dig fatta rätt beslut. Kontakta oss med information om takets läge, storlek och eventuella problem, eller boka in ett gratis besök på plats. Du kan nå oss via telefon, mejl eller genom att fylla i formuläret på vår hemsida. Vi svarar inom 48 timmar.

Dags att måla om?

Har du ett plåttak som behöver målas om eller vill du få en ny kulör på ditt hus? Våra erfarna takarbetare kan förvandla utseendet på ditt tak. Varje bostadsområde har sina färger, och vi kan rekommendera snygga kulörer som både är unika och som smälter in fint i omgivningarna.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?