Takläggare i Skåne

Takläggare i Trelleborg & Skåne

Vi är en professionell takfirma med många års erfarenhet som jobbar i Trelleborg samt andra närliggande orter i Skåne. Vi utför takläggning på alla sorters tak, från större fastigheter till garagetaket hemma. Du som privatperson, fastighetsägare, bostadsrättsförening eller företag är varmt välkommen att kontakta oss med din förfrågan.

Lägga Tak

Vi kan tak av alla de slag och jobbar med de flesta material, däribland tegel, papp, plåt och tegelbetong.

Renovera Tak

Våra erfarna takläggare hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag!

Byta Tak

Vår takfirma har ett nära samarbete med flera andra yrkesgrupper för att garantera helhetslösningar.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Letar ni efter takläggare i Trelleborg & Skåne?

Vi har lagt om tak i bl.a. Mellanköpinge, Dalköpinge, Tågarp, Skegria, Snarringe, Åkarp, Gislöv, Västra Virestad, Haglösa m.m.

Vi gör allt och lite till för ditt tak i Skåne

Våra duktiga takläggare hjälper dig med stort och smått inom tak. Kanske ska hela taket bytas ut för att fräscha upp bostadsrättsföreningen, eller behövs en läcka i fritidshustaket täppas till? Våra tjänster:

  • Takbyten
  • Takreparation
  • Takrenovering
  • Takläggning
  • Läggning av garagetak


Som takfirma erbjuder vi inte bara vår kompetens utan också ett trevligt bemötande. Vi är serviceinriktade och punktliga, och jobbar dammfritt och säkert. Allt för att du ska känna dig trygg från början till slut. Oavsett vad för slags jobb vi utför på just ditt tak kan vi garantera att du blir nöjd med slutresultatet.

Vi jobbar på flera orter i Skåne

Vårt takföretag tar emot förfrågningar från flera orter i Skåne: Trelleborg, Mellanköpinge, Dalköpinge, Tågarp, Skegria, Snarringe, Åkarp, Gislöv, Västra Virestad, Haglösa, Kämpinge och Höllviken.

Välkommen att höra av dig till oss!

Skriv din förfrågan, adress och storlek på taket i kvadratmeter i kontaktformuläret så återkommer vi snart till dig. Vi svarar vanligen inom 48 timmar och kan ge dig en gratis offert. Dessutom finns möjlighet att boka in en kostnadsfri konsultation där vi åker ut och tittar på ditt tak för att komma fram till den bästa lösningen tillsammans med dig.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Därför ska du välja oss som takentreprenör

Vi är ett gäng takläggare med många års erfarenhet av tak av alla möjliga sorters material, från klassiskt tegel till stålbetong och papp. Vi vet vilka lösningar som passar bäst för just ditt tak beroende på läge, material och så vidare. Att ett tak håller god kvalitet och läggs korrekt från början är oerhört viktigt. Ett bra tak behöver du knappast tänka på i vardagen, men är något fel kan följderna bli katastrofala, till exempel i form av läckor som ger fuktskador inne i huset. Det är därför av största vikt att anlita en takentreprenör med erfarenhet och höga kunskaper.

Vi erbjuder ROT-avdrag

Som privatkund har du rätt att nyttja ROT-avdraget, som kan ge dig en skattereduktion på 30 % av slutkostnaden. Och det bästa är att du som kund inte behöver göra någonting, bara luta dig tillbaka medan vår takfirma kontaktar Skatteverket. Avdraget får du direkt på fakturan.

Vad behöver ditt tak?

Är du inte säker på vad ditt tak behöver behöver du inte oroa dig. Vi hjälper dig gärna att hitta den bästa och mest kostnadseffektiva lösningen beroende på ditt taks förutsättningar. Kontakta oss redan idag så bokar vi en gratis konsultation. Välkommen!

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?