Takläggare i Skåne

Takläggare i Ängelholm & Skåne

Behöver du anlita takfirma i Ängelholm eller närliggande områden i Skåne? Dags för ett takbyte eller har du en läcka som behövs repareras? Då är du varmt välkommen till oss! Vi tar emot både privatkunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och företagskunder för stora och små takarbeten. Våra tjänster inkluderar takläggning på villa, radhus, fastigheter, garagetak med fler, takbyten, takrenovering och reparationer. Vårt takföretag tar emot förfrågningar från Ängelholm samt Skröpinge, Villan, Rebbelberga, Haradal, Stora vång, Errap, Skälderviken, Åkersholm, Höja, Munka-Ljungby och Helsingborg.

Takomläggning

Vi tar oss an uppdrag för tak av vitt skilda material som tegeltak, papptak, plåttak & tak i betong.

Takrenovering

Vi kan boka in ett kostnadsfritt första möte där våra kunniga takläggare åker ut till er och tittar på ert tak.

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Ängelholm & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Ängelholm samt Skröpinge, Villan, Rebbelberga, Haradal, Stora vång, Errap, Skälderviken, Åkersholm, Höja, Munka-Ljungby m.m.

Takläggare i Skåne & Ängelholm

Vad gör vår takfirma till det bästa valet när du behöver anlita takläggare? Jo, vi är en takentreprenör med många års erfarenhet av tak av alla sorters material. Vi har koll på nya tekniker och innovationer inom branschen och garanterar ett grundligt utfört arbete som du kan vara nöjd med i många år framöver. När du anlitar oss kan du känna dig trygg från första mötet och ända in i mål. Vi svarar snabbt på förfrågningar och kan ge dig en gratis offert samt en första, kostnadsfri konsultation där vi kommer och tittar på ditt tak och ger dig vår bedömning och goda råd.

Vi jobbar noggrant och effektivt och kommer alltid i tid

Under arbetets gång tar vi säkerheten på största allvar. När ditt tak är klart är vi övertygade om att du kommer att vara helnöjd med resultatet, men för att försäkra oss om detta har vi även en nöjd kund-garanti. Taket är en ofta förbisedd hjälte på ditt hus, garage, företagsbyggnad eller fastighet. Så ge det den omsorg det behöver och förtjänar, och anlita en erfaren och professionell takfirma.

Kontakta oss redan idag

Tveka inte att höra av dig till oss med din förfrågan. Har du frågor och funderingar så är det inga problem – våra kunniga takläggare hjälper dig gärna på vägen. Använd gärna vårt kontaktformulär och beskriv ditt projekt, takets storlek i kvadratmeter samt din adress så återkommer vi vanligtvis inom fyrtioåtta timmar. Vi kan ge dig en gratis offert samt boka in en första konsultation, och vi kommer gärna och tittar på ditt tak för att ge vår professionella bedömning. Du kan även ringa eller mejla oss. Varmt välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

ROT-avdraget för dig som privatkund

För dig som anlitar oss som privatperson erbjuder vi ROT-avdrag. Med ROT-avdraget kan du få 30 % prisavdrag på hela jobbet! Och det bästa är att du som kund inte behöver göra någonting – det är vi som firma som sköter det praktiska. Avdraget får du sedan direkt på fakturan när jobbet är klart.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?