Takläggare i Skåne

Takläggare i Hörby & Skåne

Är ni ute efter en pålitlig takfirma i Hörby med omnejd? Vårt takföretag finns alldeles runt hörnet med kunder i bland annat Hörby, Slagtofta, Galgabacken, Kvarnberga, Råby, Osbyholm, Lyby, Boarp, Köinge, Hästäng, Fulltofta.

Takomläggning

Ett välbyggt tak ska stå länge och därför jobbar vi bara med de bästa materialen och metoderna.

Takrenovering

Våra takläggare är väl utbildande i säkerhet och jobbar på ett tryggt och effektivt sätt

Takbyten

Vi tar oss an takbyten – stora som små uppdrag med samma noggrannhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Hörby & Skåne?

Vi har jobbat med tak i bl.a. Kvarnberga, Råby, Osbyholm, Lyby, Boarp, Köinge, Hästäng, Fulltofta m.m.

En takfirma med stor erfarenhet

Vi erbjuder alla tjänster som har med tak att göra och välkomnar privatkunder såväl som bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare. Några exempel på vad vi gör är

  • Takläggning
  • Byte av tak
  • Takreparationer
  • Takplåtsmålning

Alla takarbeten är välkomna

Även om du bara har en liten läcka i garaget eller en mindre skada på plåttaket är uppgiften ändå lika viktig för oss. Små problem leder ofta till större, och därför är vi måna om att du kommer till oss med smått som stort. Vi ser alltid till helheten och kommer gärna med olika lösningar som ger långvariga resultat.

Gratis rådgivning, besök och offert

Har du en klar bild över vad du behöver för ditt tak, eller är du lite tveksam? Kontakta oss med projektbeskrivningar eller frågor via formuläret på hemsidan, telefon eller mejl. Vi återkommer så snabbt vi kan, oftast inom 48 timmar. Om du tycker att det är lättare kan vi också komma ut till dig på ett gratis besök. Vi vill att du ska känna dig både trygg och vänligt bemött..

Säkerheten framför allt

Eftersom tak är vår specialitet är vi också extremt noggranna med säkerheten. Med god planering och kommunikation samt ett gäng högkompetenta takläggare kan vi garantera att du får precis det du vill ha. Vi satsar på en dammfri arbetsmiljö och vill att du ska känna dig helt trygg när du väljer oss som din takfirma.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vi sköter ditt ROT-avdrag

Många av våra kunder är privatpersoner och har därför rätt till upp till 30% i ROT-avdrag. För enkelhetens skull tar vi hand om hela proceduren: vi drar av beloppet på slutfakturan och tar själva kontakt med Skatteverket efteråt. Du behöver inte lyfta ett finger.

Takläggare med stor lokalkännedom

Förutom vår stora erfarenhet i takläggning har vi också god kännedom av de specifika krav som det skånska klimatet har på byggnader. Vi bygger tak som klarar nordiskt väder och väljer alltid färger och material som både är klimatsmarta och högkvalitativa. Miljön är viktig för oss, och vi värnar om våra omgivningar. Genom att anlita en takfirma som arbetar i Hörby med omnejd får du också tillgång till våra kontakter. Vi kan hjälpa dig hitta andra yrkesgrupper som kan erbjuda tjänster relaterade till ditt hus, din affärsrörelse eller fastighet.

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?