Takläggare i Skåne

Takläggare i Vinslöv i Hässleholm & Skåne

Taket är fastighetens skydd mot yttre påfrestningar. Med jämna mellanrum behöver det lagas och inspekteras. Välkommen till vår trygga och skickliga takfirma i Vinslöv i Hässleholms kommun när du behöver hjälp med taket. Vi utför alla sorters takarbeten åt företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner. Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt prisförslag!

Takomläggning

Takläggning – olika sorters takmaterial som klarar nordiskt klimat.

Takrenovering

Renovera tak – vid skador och slitage.

Takbyten

Byta tak – vackert och säkert resultat med lång hållbarhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggning i Vinslöv i Hässleholms kommun, Skåne!

Vi utför takarbeten i Åraslöv, Sörby, Ignaberga, Nävlinge, Järseke m.fl.

Vi lägger säkra och miljövänliga tak med lång livslängd

Säkerheten är A och O när det kommer till taket. Vår takfirma sätter säkerheten först och garanterar att ditt tak uppfyller alla säkerhetskrav. Vi utför takarbetet snabbt och noggrant med hjälp av välbeprövade och effektiva metoder och miljövänliga material. Vi arbetar bland annat med plåt, tegel, betongpannor och takpapp. Samtliga takmaterial är vackra, slitstarka och har lång hållbarhet även i svenskt klimat.

Diskutera ditt nya tak med en takexpert

Boka gärna en kostnadsfri konsultation med våra erfarna takläggare. Du får gratis rådgivning och möjlighet att ställa alla dina frågor om takmaterial, renovering, byggprocessen och budget. Vi finns här för att hjälpa dig med ditt tak. Berätta för oss om dina önskemål så tar vi fram det bästa lösningsförslaget.

Vi renoverar alla sorters tak i Vinslöv

Vi är en lokal takläggare i Vinslöv i Hässleholms kommun. Vi utför takarbeten i närområdet, bland annat i Lommarp, Vanneberga, Åraslöv, Sörby, Ignaberga, Nävlinge, Järseke och Norra Strö. Vi renoverar alla sorters tak, främst plåttak, tegeltak, betongtak och papptak. Vårt erfarna team lagar, byter, lägger om, rengör och målar tak på villor, radhus, butiker, sommarstugor, industriella fastigheter, garage och flerfamiljshus. Inga uppdrag är för stora eller små för vårt takföretag!

Få en kostnadsfri offert för takprojektet

Hos oss får du alltid ett gratis prisförslag för takarbetet. Hör av dig till oss via e-post, telefon eller kontaktformuläret så återkommer vi snabbt med en gratis offert. Välkommen till oss!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?