Takläggare i Skåne

Takläggare i Vejbystrand & Magnarp, Skåne

Behöver du reparera taket i Ängelholms kommun med omnejd? Vi är en serviceorienterad och kunnig takfirma i Vejbystrand och Magnarp som anlitas flitigt av privatkunder såväl som företagskunder, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare som behöver hjälp att byta, laga och lägga om tak.

Takomläggning

Takläggning – takmaterial som skyddar mot väder och vind.

Takrenovering

Renovera tak – vid mindre och större skador, även takläckage.

Takbyten

Byta tak – behöriga takmontörer med lång branscherfarenhet.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takföretag i Vejbystrand, Magnarp, Ängelholms & Skåne

Vi utför takarbeten i Haragården, Vejby, Stora Hults Strand, Lervik, Ranarp, Viarp, Björkhagen m.fl.

Erfaren takfirma med bred kompetens

Tak är vår expertis och vi kan hjälpa dig med i princip allt som har med taket att göra. Vi arbetar med tak av olika takmaterial, inklusive papptak, plåttak, tegeltak och betongplattor. Vi hjälper även kunder att renovera skorstenen, montera solceller, installera säkerhetsanordningar på taket och åtgärda vattenavrinningen med rännor och fönsterbleck. För omfattande takarbeten kan du anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen, från planering till slutbesiktning. Vi sköter även kommunikationen med andra inblandade aktörer.

Dina lokala takläggare i Skåne

Vi är en kundnära takfirma med gedigen kompetens och erfarenhet. Vi är verksamma i Vejbystrand, Magnarp, Ängelholms kommun, Haragården, Vejby, Stora Hults Strand, Lervik, Ranarp, Vejbyslätt, Vejbygården, Viarp, Björkhagen, Barkåkra, Björkhagen och Skepparkroken. Behöver du hjälp med taket i någon annan del av Skåne? Hör av dig till oss så hittar vi en lösning.

Unika lösningar ger säkra och hållbara tak

Alla tak är unika och därför skräddarsyr vi alltid ett lösningsförslag utifrån dina önskemål och takets befintliga skick. Vi tar fram lösningar som tar hänsyn till olika faktorer vilket garanterar att taket är optimerat för just ditt behov och din fastighet. Vi sätter säkerheten först och garanterar att du får ett säkert och miljövänligt tak med lång hållbarhet. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd. Du kan räkna med trevligt bemötande från våra hjälpsamma och lösningsorienterade medarbetare under hela byggprocessen.

Hos oss får du alltid en gratis offert

Hör av dig till oss om du vill veta hur mycket det kostar att laga eller lägga om taket med vår takfirma. Vi skickar alltid en kostnadsfri offert. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?