Takläggare i Skåne

Takläggare i Tyringe & Perstorp, Skåne

Välkommen till oss när du behöver reparera eller lägga om taket i Tyringe och Perstorp i Skåne. Vårt välrenommerade takföretag har mångårig erfarenhet av lyckade takarbeten i åt privatkunder såväl som företagskunder och BRF:er. Vi utför lagningar, takreparationer, takmålning, takrengöring, takbyten och mycket annat. Hos oss får du alltid en fri offert!

Takomläggning

Takläggning – papptak, tegeltak, betongtak och plåttak.

Takrenovering

Renovera tak – vi fixar läckage, fuktskador, sprickor och andra takproblem.

Takbyten

Byta tak – täta, säkra tak som passar svenskt klimat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Allt inom Takläggning i Tyringe & Perstorp, Skåne!

Vi utför takarbeten i Hässleholm, Värgap, Stora Torsjö, Gräsabygget, Björkedal, Matteröd m.fl.

Vi erbjuder alla sorters takarbeten

Vill du anlita oss på totalentreprenad eller för en mindre lagning på taket? Vi är en flexibel och serviceorienterad tak- och byggfirma som tar sig an både stora och små uppdrag. Du kan anlita oss för enstaka panelbyten och små reparationer såväl som omfattande takbyten och komplexa renoveringar. Du kan också anlita oss som totalentreprenör där vi sköter hela byggprocessen. Med vårt breda kontaktnät med skickliga hantverkare inom plåtslageri, el, VVS, ventilation och måleri kan vi genomföra komplexa och omfattande takarbeten.

Lokal takläggare med stor kunskap

Vi är en erfaren takfirma från Tyringe och Perstorp i Skåne. Vi anlitas av kunder i stora delar av Skåne, inte minst i närområdet. Vårt verksamhetsområde fokuserar främst på Tyringe, Perstorp, Hässleholm, Värgap, Stora Torsjö, Gräsabygget, Björkedal, Matteröd, Skälsböke, Rya, Hörjam Bosarp, Spjutseröd, Västra Torup och Ebbarp. Våra certifierade och kunniga takläggare och takmontörer utför arbeten på alla sorters fastigheter, bland annat sommarstugor, villor, radhus, butiker, garage och kommersiella byggnader.

Vi gör ditt tak säkert

Vi prioriterar alltid säkerheten och ser till så att ditt tak är säkert året om. Vi erbjuder ett brett utbud av lösningar inom taksäkerhet, exempelvis snörasskydd och olika sorters säkerhetsanordningar. Vi använder oss av miljövänliga och säkra metoder och material som ger tak med lång hållbarhet. Vi arbetar med säkra material som passar bra i svenskt klimat, exempelvis tegel, plåt, takpapp och betong. Hör av dig till oss om du vill ha hjälp att hitta den bästa lösningen samt det mest lämpliga takmaterialet för just ditt tak.

Få billigare tak med ROT-avdraget

Vi erbjuder alltid bra priser och privatpersoner kan reducera kostnaderna ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss för takarbeten. Hör av dig till oss om du vill veta mer. Vi skickar dessutom alltid en gratis offert för alla arbeten. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?