Takläggare i Skåne

Takläggare i Tygelsjö, Malmö, Skåne

Är det dags att lägga om taket i Tygelsjö eller närliggande områden i omkring Malmö? Då har du kommit rätt. Vi är en kompetent och uppskattad takentreprenör som utför lagningar, takbyten, renoveringsarbeten och taktvätt i närområdet. Välkommen till oss när du behöver professionell, snabb och noggrann hjälp med taket!

Takomläggning

Takläggning – papp, tegel, betong & plåt.

Takrenovering

Renovera tak – vid fuktskador, läckage, slitningar och skador.

Takbyten

Byta tak – behörig takfirma med tak som expertis.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Behov av en Takfirma runt Tygelsjö, Malmö& Skåne?

Vi utför takarbeten i Gessie, Glostorp, Hököpinge, Glostorp m.fl.

Vi är experter på tak

Tak är vår expertis och vi erbjuder ett brett utbud av tjänster. Våra tjänster inkluderar bland annat:

  • Takläggning
  • Takbyte
  • Takrenovering
  • Vattenavrinning, bland annat montering av hängrännor, stuprör och fönsterbleck
  • Skorstensrenovering
  • Taktvätt
  • Takmålning
  • Taksäkerhetslösningar
  • Installering av solceller

Alltid ett kostnadsfritt prisförslag för takrenoveringen

Vill du veta vad det kostar att anlita en av de bästa takfirmorna i Skåne? Hör av dig till oss för en gratis offert! Vi erbjuder alltid bra priser. Privatpersoner kan dessutom reducera kostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt!

En kundnära takfirma med gedigen erfarenhet av takrenoveringar

Vi är en lokal takentreprenör som jobbar nära våra kunder. Vi är baserade i Tygelsjö och vårt verksamhetsområde täcker även in Malmö, Västra Klagstorp, Gessie, Glostorp, Gessie villastad, Hököpinge, Glostorp, Käglinge, Lockarp och Vellinge. Vi utför takarbeten på alla typer av fastigheter, bland annat radhus, kommersiella byggnader, fritidshus och villor. Vi har mångårig erfarenhet av takrenoveringar och takbyten. För komplexa och omfattande arbeten kan du anlita oss som totalentreprenör.

Säkra tak som ökar fastighetsvärdet

Att renovera taket kan öka värdet på fastigheten. Ett professionellt renoveringsarbete med vår takfirma ger ett hållbart, miljövänligt och säkert tak som passar i svenskt klimat. Inför en försäljning eller fastighetsvärdering är det alltid en fördel att ha ett nyrenoverat tak utan sprickor, smuts, beläggningar eller andra skador. Vi kan även utrusta ditt tak med säkerhetsanordningar i form av stegar, bryggor, snörasskydd och liknande. Berätta för oss om ditt behov så skräddarsyr vi ett lösningsförslag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?