Takläggare i Skåne

Takläggare i Svedala & Klågerup, Skåne

Är du i behov av en professionell och noggrann takläggare i Svedala och Klågerup med omnejd? Då har du kommit helt rätt. Vi är ett kunnig takföretag med mångårig erfarenhet av att laga och renovera tak. Vi utför alla sorters takarbeten åt privatpersoner såväl som företag, föreningar och fastighetsägare.

Takomläggning

Takläggning – vi lägger om många olika takmaterial, inklusive takpapp, plåttak, tegel och betongpannor.

Takrenovering

Renovera tak – vid fuktskador, slitage, takläckor och andra skador.

Takbyten

Byta tak – vi ser till att du får ett nytt tak som blir helt, vackert och säkert.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni ett Takföretag i Svedala & Klågerup, Skåne?

Vi utför takarbeten i Bjäret, Norrskog, Aggarp, Holmeja, Hyby, Vinninge m.fl.

Din lokala takfirma i Svedala och Klågerup

Vi har lång erfarenhet av takarbeten i Skåne. Vi har under våra år i branschen utfört takreparationer åt många kunder i Svedala, Klågerup, Skåne, Sjödiken, Bjäret, Norrskog, Aggarp, Holmeja, Hyby, Vinninge, Vismarlöv, Bara och Hyltarp. Vi ser fram emot att hjälpa sig med ditt tak!

Säkra & miljövänliga takarbeten

Vi är en serviceorienterad takfirma som utför många olika sorters arbeten för taket. När du anlitar oss kan du vara säker på att arbetet utförs noggrant, snabbt och enligt rådande regelverk. Vi sätter säkerheten först och använder oss av miljövänliga metoder. Vi kommer i tid och du kan räkna med ett trevligt bemötande från början till slut. Vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.

Billigare tak med ROT-avdraget

Vi är stolta att kunna erbjuda bra priser till alla kunder, inklusive bostadsrättsföreningar, företagskunder, fastighetsägare och privatkunder. Privatpersoner har möjlighet att reducera arbetskostnaden ytterligare genom att ansöka om ROT-avdraget när de anlitar oss för takreparationer och andra takarbeten. Vi hjälper dig gärna med ansökningen om du vill.

Kontakta oss för en gratis offert

Vill du veta hur mycket det kostar att renovera taket? Hos oss får du alltid en gratis offert, oavsett takarbetets storlek och omfattning. Du kan också boka ett personligt möte om du vill få professionell rådgivning från våra duktiga och hjälpsamma takmontörer, takläggare eller projektledare. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?