Takläggare i Skåne

Takläggare i Sölvesborg, Blekinge & Skåne

Letar du efter Blekinges bästa takläggare? Välkommen till oss i Sölvesborg. Vi är en erfaren takentreprenör som reparerar, lägger om och målar om tak åt privatpersoner, föreningar, företag och fastighetsägare. Hos oss får du alltid en gratis offert för takarbetet!

Takomläggning

Takläggning – pappläggning, bandläggning och andra sorters takmaterial.

Takrenovering

Renovera tak – vi åtgärdar läckage, fuktskador och andra problem.

Takbyten

Byta tak – behörig takentreprenör med många nöjda kunder.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggning i Sölvesborg, Blekinge & Skåne

Vi utför takarbeten i OMRÅDE m.fl.

Skräddarsydda lösningar med olika takmaterial

Vi har många års erfarenhet av att jobba med olika sorters takmaterial, bland annat plåttak, tegeltak, papptak, betongtak, dubbelfalsat plåt, motfallstak, sedumtak och gröna tak. Vi tar alltid fram skräddarsydda lösningar utifrån kundens önskemål och och det befintliga takets skick. Vi utför takläggningar, reparationen, takbyten och andra takarbeten på privatbostäder såväl som kommersiella fastigheter och industribyggnader.

Alltid gratis offert – få ROT-avdrag på våra tjänster

Vill du veta vad det kostar att lägga om taket på fastigheten i Blekinge? Hör av dig till oss så svarar vi snabbt med ett kostnadsfritt prisförslag. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdrag när de anlitar oss för takarbeten. Kontakta oss så berättar vi mer. Välkommen!

Din lokala takexpert i Sölvesborg

Vi är lokala och kundnära takläggare från Åhus i Skåne. Vi utför takarbeten åt kunder i Sölvesborg, Blekinge, Falvik, Sölve, Sölvedal, Mjällby, Hörby, Västra Näs, Hällevik, Grönslätt, Djupekås, Valje, Bromölla, Nymölla m.m. Boka gärna ett kostnadsfritt personligt möte med våra hjälpsamma och trevliga takspecialister.

Säkra och miljövänliga tak med lång hållbarhet

Taket skyddar fastigheten mot yttre påfrestningar i form av väder, vind, värme och kyla. Vår certifierade och erfarna takfirma ser till att ditt nya tak får en lång livslängd. Vi arbetar med miljövänliga och hållbara metoder och material som klarar av det svenska klimatet samt är skonsamma mot miljön. Vi sätter säkerheten först och ser till att ditt tak är säkert året om, inte minst på vintern. Vi hjälper dig gärna att installera halkskydd, snörasskydd eller andra säkerhetslösningar för taket.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?