Takläggare i Skåne

Takläggare i Södra Sandby, Lund i Skåne

Välkommen till oss om du behöver ett erfaret takläggningsföretag i Södra Sandby i Lund. Vi är experter på tak och takrenoveringar. Vi utför snabbt och noggrant uppdrag företag, privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsägare. Hör av dig till oss för en fri offert och ett skräddarsytt lösningsförslag!

Takomläggning

Takläggning – takmaterial som står emot väder och vind.

Takrenovering

Renovera tak – förläng livslängden på ditt tak.

Takbyten

Byta tak – miljövänliga tak och hållbart resultat.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokalt Takföretag i Södra Sandby, Lund i Skåne

Vi utför takarbeten i Sönnervång, Hardeberga, Flyingeby, Ekeberga, Revingeby m.fl.

Professionella takentreprenörer nära dig

Vi är en lokal takfirma baserad i Södra Sandby. Vi utför takrenoveringar, takomläggningar och takbyten i närområdet, bland annat i Lund, Sönnervång, Hardeberga, Flyingeby, Ekeberga, Revingeby, Torna Hällestad, Dalby och Östra Odarslöv. Vårt erfarna team kan reparera och lägga om tak på alla typer av fastigheter, inklusive sommarstugor, radhus, fritidshus, villor, garage, kontorsbyggnader, butiker, lagerlokaler, hyreshus, BRF:er och andra typer av byggnader.

Kontakta oss när du vill se över taksäkerheten

Under våra många år inom bygg- och takbranschen har vi hjälpt många kunder med säkerhetslösningar för taket. Vi inspekterar takets befintliga skick, inklusive hängrännor, stuprör och skorsten. Därefter tar vi fram en skräddarsydd lösning som även inkluderar vattenavrinningen, snörasskydd, stegar och halkskydd beroende på kundens behov. Resultatet är ett hållbart, miljövänligt och säkert tak som minskar risken för skador för fotgängare såväl som fuktskador på fastigheten.

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte

Du kan anlita vårt pålitliga och certifierade takföretag för en rad olika tjänster, inklusive takläggning, taktvätt, solcellsmontering och mindre lagningar. Om du är osäker på vad ditt tak behöver kan du boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med någon av våra hjälpsamma och kunniga takläggare och takskiktsmontörer. Hos oss kan du som privatperson även få hjälp att ansöka om ROT-avdraget. Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande och professionellt arbete från början till slut. Vi kommer i tid och vi lyssnar på dina önskemål. Kontakta oss för ett samtal eller ett personligt möte.

Få en kostnadsfri offert för ditt nya tak

Kontakta oss via kontaktformuläret eller skicka ett mejl till oss om du vill veta hur mycket ditt nyta tak kommer att kosta. Vi erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser och skickar en gratis offert. Välkommen till oss i Södra Sandby!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?