Takläggare i Skåne

Takläggare i Teckomatorp, Skåne

Välkommen till din lokala takfirma i Teckomatorp. Kontakta oss så berättar vi mer. Självklart skickar vi även en gratis offert för ditt tak!

Renovera Tak

Under många års tid har vi hjälpt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i vårt närområde att renovera tak.

Byta Tak

Vi är stolta att kunna erbjuda snabb hjälp och personlig service vid takbyten.

Takomläggning

Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Teckomatorp & Skåne?

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Säkra takrenoveringar i Teckomatorp med omnejd

Vårt certifierade takföretag har utfört många lyckade takarbeten på olika fastighetstyper, bland annat villor, radhus, garage, fritidshus, bostadsrättsföreningar, butiker och andra kommersiella fastigheter. Vi är baserade i Teckomatorp och vi utför arbeten även i Norra Skrävlinge, Trä, Håstenslöv, Marieholm, Annelöv, Svalöv och Billeberga. Hos oss kommer säkerheten alltid först och du som kund kan känna dig trygg under hela byggprocessen.

Brett utbud av taktjänster

Vi är ett gäng takmontörer och takläggare som är redo att hjälpa dig att reparera, rengöra aller bygga nytt tak. Hos oss kan du till exempel få hjälp med:

 • Takbyte
 • Takläggning
 • Skorstensrenovering
 • Takrenovering
 • Tilläggsisolering
 • Takmålning & taktvätt
 • Montering av takbrygga, stege & takräcke
 • Montering av solpaneler
 • Snöröjning på taket
 • Lösningar & system för vattenavrinning
 • Plåtslageri
 • Ritningar & design

Totalentreprenör som lägger hållbara tak

Vi lägger miljövänliga, hållbara och slitstarka tak som passar i svenskt klimat. Svenska väderförhållanden kan vara svåra och därför är det mycket viktigt att taket kan stå emot vid, regn, snö och kyla. Vi jobbar med många olika takmaterial för att kunna tillgodose alla kunders önskemål och fastigheters olika behov. Takmaterial som vi regelbundet arbetar med inkluderar bland annat tegel, betongpannor, takpapp, plåt och trä. Vid större byggprojekt kan du anlita oss som totalentreprenör. Då ansvarar vi för hela byggprocessen vilket är smidigt och bekvämt för dig som kund.

Få ett kostnadsfritt prisförslag för ditt tak

Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande och hög service från början till slut. Vi börjar med ett personligt möte där vi kan bolla idéer och diskutera dina visioner. Vi återkommer snabbt med en gratis offert för ditt takarbete. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?