Takläggare i Skåne

Takläggare i Sankt Olof & Nöteboda, Skåne

Ska du lägga om taket i Sankt Olof, Nöteboda eller i ett närliggande område? Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Takbyte

Vill du få ett nytt, säkert och tåligt tak? Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Takrenovering

Vårt team består av behöriga takmontörer med gedigen erfarenhet av att renovera, måla om och lägga tak.

Takomläggning

Vi är certifierade takläggare med mycket goda referenser.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takföretag i Sankt Olof, Nöteboda, Simrishamn & Skåne

Vi har mångårig branscherfarenhet och en god känsla för våra kunders behov. Kontakta oss för en fri offert!

Ansvarsförsäkrade takarbeten i Sankt Olof & Nöteboda

Vår takfirma utför takrenoveringar med fulla ansvarsförsäkringar runt om i Skåne, framför allt i Sankt Olof, Nöteboda, Rönnebröd, Ljunglyckorna, Raskarum, Östaröd, Stubbaröd, Vitaby, Onslunda, Attusa, Tåghusa och Ekeröd. Vi har de certifieringar och utbildningar som krävs för att utföra takarbeten på alla typer av tak och fastigheter, bland annat sommarstugor, villor, garage, flerfamiljshus, BRF:er och kommersiella byggnader.

Våra taktjänster

Vårt kundnära takföretag är redo att rycka ut när taket läcker, när du behöver professionell hjälp att besiktiga taket eller när du behöver lägga om hela eller delar av taket. Inga takarbeten är för stora eller för små för oss! Vi erbjuder följande taktjänster:

 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Takbyte
 • Takmålning
 • Laga takläcka
 • Taksäkerhet, t.ex. skyddsräcke, gångbryggor & stegar
 • Montering av solpaneler
 • Skorstensrenovering
 • Snöskottning på taket & borttagning av istappar
 • Vattenavrinning, t.ex. hängrännor & fönsterbleck
 • Isolering av innertak & vind
 • Förebyggande takarbeten
 • Takbesiktning
 • Totalentreprenad

Takmaterial som passar nordiskt klimat

Det skånska vädret kan vara påfrestande för taket. Regn, hagel, snö, vind och sol sliter på taket och därför är det viktigt att taket byggs av material som lämpar sig för ett svenskt klimat. Vår takfirma har kompetensen som krävs för att renovera och lägga om alla typer av takmaterial, inklusive tegelpannor, plåtskivor, takpapp och betongpannor. Våra kunniga och hjälpsamma takspecialister hjälper dig gärna att hitta det takmaterial som passar bäst för din fastighet.

ROT-avdrag & gratis prisförslag

Om du renoverar taket på din privatbostad kan du ansöka om ROT-avdraget när du anlitar vårt takföretag. Vi skickar alltid en kostnadsfri offert!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?