Takläggare i Skåne

Takläggare i Oxie, Skåne

Är du på jakt efter en skicklig och välrenommerad takfirma som kan hjälpa dig att lägga om eller laga taket i Oxie med omnejd? Då har du kommit rätt.

Takbyte

Vi hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare att reparera, byta och besiktiga taket.

Takrenovering

Vi jobbar med alla sorters fastigheter, från villor och fritidshus till kommersiella byggnader.

Takomläggning

Vi lägger tegel, takpapp, plåt, betong, trä och andra material.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Oxie & Skåne

Boka gärna ett kostnadsfritt platsbesök eller be oss skicka en gratis offert för takrenoveringen på din fastighet!

Taktjänster som skyddar fastigheten

Vi är ett skickligt takföretag med mångårig erfarenhet av att lägga tak. Vi ser till att ditt nya tak skyddar din fastighet mot yttre påfrestningar som väder och vind. Vi skräddarsyr alltid lösningar utifrån kundens behov och byggnadens unika förutsättningar. Du kan bland annat anlita oss för följande:

 • Byta tak
 • Lägga om och lägga nytt tak
 • Renovera tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
 • Måla tak
 • Rengöra tak
 • Renovera skorsten
 • Montera solceller på taket
 • Säkerhetslösningar för taket
 • Plåtslageri
 • Lösningar för vattenavrinning
 • Tilläggsisolering

Serviceorienterade takläggare i Oxie

Vi är ett gäng behöriga och kunniga byggare med takläggning som expertis. Vi är baserade i Oxie och utför arbeten även i närliggande orter i Skåne, till exempel Malmö, Oxievång, Kungshög, Oxie Kyrkby, Toarp, Käglinge, Kungsholmen, Kristineberg, Arrie och Husie. Vi gör platsbesök och erbjuder alltid kostnadsfri konsultation. Hos oss kan du räkna med utmärkt service och trevligt bemötande från början till slut.

Få en gratis offert för takprojektet

Vill du veta hur mycket det kostar att anlita oss för din takrenovering? Kontakta oss för en kostnadsfri offert! Vi svarar snabbt. Du som privatperson kan dessutom få hjälp att ansöka om ROT-avdrag när du anlitar oss. Välkommen!

Smidigare takrenovering med oss som totalentreprenör

Vid omfattande takreparationer eller hela takbyten rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör. Då ser vi till att arbetet utförs på bästa sätt, från planeringsstadiet till slutförande. Våra hantverkare är kunniga, kommer i tid och utför alla moment med precision. Vi prioriterar säkerheten och ser till att du får slitstarka och miljövänliga tak. Vi lämnar alltid byggplatsen dammfri.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?