Takläggare i Skåne

Takläggare i Östra Göinge, Skåne

Vi är ett gäng takmontörer och takentreprenörer med kunskap och behörighet att lagga alla sorters tak på alla typer av fastigheter i Östra Göinge med omnejd. Vill du veta vad ditt nya tak kommer att kosta? Kontakta oss för en gratis offert!

Renovera Tak

En takrenovering är en viktig investering eftersom att taket skyddar fastigheten mot yttre påfrestningar.

Byta Tak

Anlita alltid en certifierad takfirma med lång erfarenhet när det är dags att byta eller reparera taket.

Lägga Om Tak

Under våra många år i branschen har vi utför många lyckade takrenoveringar åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och företag.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Behov av en Takfirma i Östra Göinge & Skåne?

Hör av dig till oss när du vill ha en kostnadsfri offert och ett skräddarsytt lösningsförslag för ditt tak!

Vad behöver du hjälp med?

Hos oss kan du få hjälp med allt som har med taket att göra. Du kan anlita oss för taktvätt, takmålning, takbyte, renovering och panelbyten. Våra skickliga takmontörer och takläggare kan hjälpa dig att renovera skorsten, montera solceller på taket och tilläggsisolera vinden. Vi hittar även lösningar relaterade till vattenavrinning och taksäkerhet. Vid större takprojekt rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenad där vi ombesörjer hela byggprocessen, från planering till färdigställande.

Takentreprenörer med erfarenhet av alla takmaterial

Drömmer du om ett klassiskt tak med tegelpannor eller vill du lägga prisvärd takpapp på ditt platta tak? Hos oss får du alltid gratis expertrådgivning gällande takmaterial. Vi hjälper dig att hitta det material som passar bäst till din fastighet, dina visioner och takets lutning. Vi jobbar bland annat med följande material:

  • Tegel
  • Plåt
  • Betong
  • Takpapp
  • Träpaneler

Vi lägger säkra och miljövänliga tak i Östra Göinge

Att lägga hållbara och säkra tak kräver rätt kompetens och erfarenhet. Du är varmt välkommen till vårt professionella och lösningsorienterade takföretag när du vill fixa taket i Östra Göinge med omnejd. Vi utför takarbeten på privatbostäder såväl som kommersiella fastigheter och BRF:er i Östra Göinge, Knislinge, Hanaskog, Broby, Sibbhult, Häggeryda, Bosarp, Hittarp, Tydinge, Glimminge, Östanå, Svenarp, Dönaberga, Immelin, Värestorp, Hjärsås och Gryt. Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande och snabb service. Vi kommer i tid och sätter alltid säkerheten först.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?