Takläggare i Skåne

Takläggare i Mellbystrand, Laholm & Halland

Letar du efter en kunnig och professionell takentreprenör som kan hjälpa dig att lägga om taket i Skåne eller Hallands län? Välkommen till oss i Mellbystrand!

Takbyte

Alla takprojekt är unika och därför välkomnar vi dig att boka ett personligt möte med våra trevliga takspecialister.

Takrenovering

Vi anlitas regelbundet av fastighetsägare, företag, bostadsrättsföreningar och privatpersoner som renovera taket

Takomläggning

Då kan vi få en bättre förståelse för dina visioner och dina behov. Vi ser fram emot att hjälpa dig med taket!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takföretag i Mellbystrand, Laholms kommun & Hallands län

Våra hjälpsamma takspecialister och projektledare hjälper dig gärna att välja det material som passar bäst för ditt tak. Boka en kostnadsfri konsultation idag.

Kundnära & serviceorienterad takfirma i Mellbystrand

Vi arbetar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen och snabbt rycka ut när det behövs. Har det uppstått en akut takläcka? Inga problem, våra snabba och skickliga takmontörer kommer och hjälper dig. Majoriteten av våra uppdrag är dock inte akuta, men det är alltid bra att vara nära kunden för att kunna hålla en tät kommunikation. Utöver Mellbystrand är vi även verksamma i andra delar av Skåne, till exempel Laholms kommun, Hallands län, Båstad, Västra Mellby, Åmot, Strandlyckan, Rågångshuset, Skummeslövsstrand, Eskilstorpsstrand och Malen.

Taktjänster för alla fastigheter

Vi arbetar med många olika sorters takmaterial, bland annat tegel, betong, plåt och takpapp. Vi tar fram unika lösningar för alla sorters fastigheter, från villor och sommarhus till bostadsrättsföreningar, kontor och kommersiella byggnader. Vårt breda utbud av taktjänster inkluderar:

  • Takbyte
  • Takrenovering
  • Takläggning
  • Skorstensrenovering
  • Solcellsmontering
  • Tilläggsisolering
  • Taksäkerhet
  • Vattenavrinning
  • Totalentreprenad

Heltäckande lösningar – få en gratis offert!

Att renovera taket är en viktig investering som skyddar fastigheten från yttre påfrestningar. Dessutom kan ett nytt och helt tak öka fastighetsvärdet. Därför är det många kunder som anlitar oss för takarbeten inför en försäljning eller visning. Hos oss får du alltid experthjälp från början till slut. Vi tar fram ett heltäckande lösningsförslag som är unikt för just ditt tak. Privatpersoner kan ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster och självklart hjälper vi till med ansökan om du önskar. Alla kundgrupper erbjuds ett kostnadsfritt prisförslag. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?