Takläggare i Skåne

Takläggare i Lövestad, Skåne

Vi är en välrenommerad takfirma i Lövestad som ser fram emot att hjälpa dig med ditt takprojekt.

Takbyte

Vi är experter på takläggning och vi gör alltid vårt yttersta för att du som kund ska bli nöjd.

Takrenovering

Är ditt tak slitet eller har du problem med mögel och fukt hemma? Då är det nog dags att renovera och lägga om taket.

Takomläggning

Vi har mångårig branscherfarenhet och en god känsla för våra kunders behov. Kontakta oss för en fri offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Lövestad, Sjöbo Kommun & Skåne?

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Vi löser alla takproblem i Lövestad med omnejd

Vi är en kundnära takentreprenör som utför uppdrag åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i vårt närområde. Vi har många goda referenser från orter som Sjöbo kommun, Skåne, Heingetorp, Näsby, Eggelstad, Vanstad, Äsperöd, Fågeltofta, Månslunda, Bontofta och Andrarum. Vi tar oss an både stora och små takarbeten.

Tjänster för ditt tak

Vår behöriga och drivna takfirma lägger tak året om. Vi ger dig ett säkert tak som är av högsta kvalitet och perfekt anpassat för att klara av det svenska klimatet. Våra skickliga och erfarna takmontörer och takläggare arbetar med alla takmaterial, inklusive tegelpannor, betong, takpapp och plåt. Hos oss kan du få hjälp med:

 

  • Byta tak
  • Takläggning
  • Bandtäckning
  • Renovera tak
  • Taktvätt & takmålning
  • Säkerhetslösningar för taket
  • Skorstensrenovering
  • Montering av solceller
  • Isolering av tak
  • Vattenavrinning

Skräddarsydda lösningar för ditt tak

Varje takrenovering är unik och därför skräddarsyr vi alltid lösningar. Vi lyssnar till våra kunders önskemål och tar hänsyn till fastighetens befintliga skick när vi tar fram en lösning. Kontakta oss om du har akuta takproblem, exempelvis en vattenläcka, eller om du har mögel- och fuktproblem i fastigheten. Om taket har sprickor eller andra takskador är det också en god idé att boka en takrenovering för att undvika att det uppstår större problem. Våra hjälpsamma takspecialister tar även fram förebyggande lösningar för alla typer av fastigheter. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?