Takläggare i Skåne

Takläggare i Löderup, Skåne

Behöver du hjälp att fixa taket i Löderup? Kontakta våra takläggare i Ystad kommun.

Takbyte

Vårt trevliga och skickliga team ser fram emot att hjälpa dig att måla om, laga, rengöra och lägga om taket på din fastighet

Takrenovering

Vi renoverar tak på alla typer av fastigheter, inklusive kommersiella fastigheter, BRF:er, villor och sommarstugor.

Takomläggning

Hos oss får du alltid professionell service och en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Löderup & Skåne?

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att renovera taket? Boka en kostnadsfri konsultation med oss!

Din lokala takläggare i Löderup

Vår takfirma hjälper privatpersoner, bostadsrättsföreningar, företag och fastighetsägare i vårt närområde att reparera taket. Vi utför arbeten runtom i Skåne, främst i Löderup, Ystads kommun, Hörup, Örum, Fröslöv, Hagestad, Borrby, Valleberga, Peppinge, Kåseberga, Ingelstorp, Sandby och Mälarhusens strandbad. När du anlitar oss kan du räkna med att arbetet utförs på ett säkert sätt och att den avtalade tidsplanen respekteras.

Våra taktjänster

Våra certifierade takläggare och takmontörer arbetar snabbt och noggrant oavsett vilken typ av taktjänst du anlitar oss för. Hos oss kan du få hjälp med allt som har med taket att göra, till exempel:

 • Byta tak
 • Renovera & lägga om tak
 • Rengöra & måla tak
 • Renovera skorsten
 • Lägga skiv- eller bandtäckta tak
 • Montera solceller på tak
 • Säkerhetslösningar för tak
 • Plåtslageri
 • Lösningar för vattenavrinning, inkl. stuprör & rännor
 • Tilläggsisolering
 • Totalentreprenad

Slitstarka tak som skyddar din fastighet

Vi är experter på tak som lämpar sig för nordiskt klimat. Vi lägger tak som ger din byggnad skydd mot snö, regn, vind och andra yttre påfrestningar som det svenska vädret kan bjuda på. Vi jobbar med många olika slitstarka takmaterial, bland annat tegelpannor, plåtskivor, takpapp och betongpannor. Vill du veta vilket takmaterial som passar bäst för din fastighet? Boka en kostnadsfri konsultation med oss!

Få ett kostnadsfritt prisförslag för ditt nya tak

Hos oss får du alltid en gratis offert, oavsett om du anlitar oss för en enklare lagning eller en totalrenovering på totalentreprenad. Hos oss kan du alltid räkna med ett trevligt bemötande från våra kunniga takläggare. Vi sätter säkerheten först och levererar miljövänliga tak till bra priser. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdraget för våra tjänster vilket reducerar kostnaden. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?