Takläggare i Skåne

Takläggare i Ljungbyhed, Skåne

Lokal takfirma i Ljugbyhed, Klippans Kommun. Vi erbjuder alltid en kostnadsfri offert för våra taktjänster!

Takbyte

Vi anlitas av bostadsrättsföreningar, fastighetsägare, företag och privatpersoner som behöver hjälp att rengöra, reparera, måla och lägga om taket.

Takrenovering

Har du problem med fukt och mögel hemma? Eller har det uppstått en vattenläcka i taket?

Takomläggning

Då är det hög tid att kontakta vår noggranna och kompetenta takfirma i Ljungbyhed.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma i Ljungbyhed & Klippan kommun

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Är det dags att laga taket i Klippan kommun?

Vi är verksamma i Ljungbyhed samt kringliggande orter i Skåne, bland annat Klippans Kommun, Spången, Riseberga, Bonnarp, Slättåkra, Krika, Röstånga m.fl. Vi åtgärdar sprickor och andra typer av takskador samt utför förebyggande arbeten för att undvika framtida problem med taket. Många kunder anlitar oss även för takbesiktning och takarbeten inför en visning eller försäljning.

Tjänster som ger tak som passar i nordiskt klimat

Våra behöriga takmontörer lägger säkra, miljövänliga och hållbara tak som klarar av svenskt klimat. Ditt nya tak ger din villa, fritidshus, garage, BRF eller kommersiella fastighet ett fullgott skydd mot yttre påfrestningar som hagel, snö, stark sol, vind och regn. Våra taktjänster inkluderar:

 • Lägga om & lägga nytt tak
 • Laga tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
 • Takbyte
 • Renovera tak
 • Rengöra tak
 • Takmålning
 • Skorstensrenovering
 • Montera solceller på tak
 • Tilläggsisolering
 • Säkerhetslösningar för tak
 • Snöröjning på tak
 • Plåtslageri
 • Vattenavrinning

Heltäckande process vid takrenovering

Att renovera taket kan vara en tidskrävande och omfattande process. Anlita oss som totalentreprenör så garanterar vi en snabb och smidig byggprocessen utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Vi har mångårig erfarenhet av totalentreprenad och vi ser till att du får det tak du önskar inom den tidsplan och budget som vi kommit överens om.

Billigare takarbete med ROT-avdrag

Privatpersoner kan ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster. Vill du veta mer hur det fungerar eller vill du ha hjälp med ansökningen? Kontakta oss så sätter vi igång!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?