Takläggare i Skåne

Takläggare i Köpingebro, Skåne

Är det dags att lägga om taket i Köpingebro eller i närliggande orter? Då har du kommit rätt.

Takbyte

Som fastighetsägare är det viktigt att prioritera taket eftersom att det skyddar resten av fastigheten mot väder och vind.

Takrenovering

Vi utför lagningar, kosmetiska arbeten såväl som förebyggande tjänster på alla typer av fastigheter.

Takomläggning

Vill du veta hur vi kan hjälpa dig att renovera taket? Boka en kostnadsfri konsultation med oss!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma i Köpingebro i Ystad kommun

Hör av dig till oss för en kostnadsfri offert!

Vad behöver du hjälp med?

Vi är en erfaren takfirma med fulla ansvarsförsäkringar. Vi kan hjälpa dig med allt som har med taket att göra. Hos oss får du ett säkert tak som klarar av det svenska klimatet. Du som privatperson kan ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster. Vårt tjänsteutbud inkluderar:

 • Takrenovering
 • Takbyte
 • Takläggning
 • Renovera tak i tegel, plåt, takpapp & betong
 • Takmålning
 • Takrengöring
 • Taksäkerhet, inkl. montering av takräcken, bryggor & stegar
 • Montering av solceller
 • Snöskottning på tak
 • Vattenavrinning, inkl. hängrännor & fönsterbleck
 • Skorstensrenovering
 • Tilläggsisolering & isolering av innertak

Din lokala takentreprenör i Köpingebro

Vår certifierade och pålitliga takfirma är baserad i Köpingebro. Vi anlitas flitigt av privatkunder, företagskunder, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i närliggande områden i Skåne, bland annat i Ystads kommun, Nybrostrand, Nybro, Kabusa, Stora Köpinge, Svenstorp, Glemmingebro och Stora Herrestad. Vi ser fram emot att hjälpa dig med ditt takarbete!

Totalentreprenör med gedigen erfarenhet

Vi har många års erfarenhet av takrenoveringar. Du kan anlita oss som totalentreprenör vid stora och omfattande takprojekt. Då tar vi fullt ansvar för alla moment i arbetsprocessen och ser till att arbetet utförs enligt den budget och tidsram vi kommit överens om. Vi lämnar byggarbetsplatsen dammfri och garanterar att säkerheten prioriteras i varje moment. Vi är noggranna och snabba vilket garanterar en smidig process för dig som kund.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?