Takläggare i Skåne

Takläggare i Klagshamn, Skåne

Behöver du hjälp att renovera eller lägga om taket i Klagshamn? Välkommen till oss! Vi ser till att du som fastighetsägare inte behöver kompromissa med taket.

Takbyte

Taket är en av fastighetens viktigaste komponenter som ger skydd mot vind, väder och andra yttre påfrestningar.

Takrenovering

Vår takfirma hjälper privatpersoner, BRF:er och företag att måla, rengöra, byta och och lägga om taket.

Takomläggning

Få en gratis offert för ditt nya tak!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Klagshamn & Skåne?

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Behöver du renovera taket?

Ett takbyte eller någon annan form av takrenovering är en stor investering. Många kunder undrar när det är dags att reparera taket. Vi rekommenderar alltid att underhålla taket med jämna mellanrum för att undvika att större problem uppstår. Även inför en försäljning kan det vara bra att fräscha upp taket. Det finns vissa tecken som indikerar att du bör laga taket, till exempel sprickor och andra skador i takpaneler, fukt och mögel inomhus och läckage. Även avflagnad färg och beläggningar på taket kan behöva avlägsnas. Vi skräddarsyr alltid den bästa lösningen för just ditt tak!

Våra tjänster för ditt tak

Vi är erfarna och certifierade takläggare som erbjuder en rad olika tjänster, till exempel:

  • Takbyte
  • Takläggning
  • Takrenovering
  • Taktvätt
  • Takmålning
  • Säkerhetslösningar för taket
  • Montering av solceller
  • Vattenavrinning, till exempel rännor & fönsterbleck
  • Tilläggsisolering
  • Skorstensrenovering

Din lokala takentreprenör i Klagshamn

Vi finns tillgängliga för takuppdrag i stora delar av Skåne, bland annat i Klagshamn, Malmö, Strandhem, Skumparp, Tygelsjö, Grönahill, Gessie villastad, Hököpinge, Käglinge, Bunkeflostrand och Grytet. Välkommen!

Säkra tak på totalentreprenad

Hos oss kan du räkna med trevligt bemötande från början till slut. Vid större takarbeten rekommenderar vi att du anlitar vårt takföretag som totalentreprenör. Då sköter vi alla steg i takläggningsprocessen, från bygglovsansökan och planering till färdigställande. Våra kunniga och erfarna takmontörer är noggranna, snabba och kommer i tid. Vi sätter alltid säkerheten första och garanterar hållbara och miljövänliga takrenoveringar. Vår takfirma använder skonsamma och välbeprövade metoder som garanterar vackra och slitstarka tak som passar väl i svenskt klimat.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?