Takläggare i Skåne

Takläggare i Hjärup, Skåne

Behöver du hjälp med taket i Hjärup eller närliggande orter i Skåne? Välkommen till oss!

Renovera Tak

Vi är en lojal takfirma som utfört många lyckade takrenoveringar på radhus, garage, villor, bostadsrättsföreningar och kommersiella byggnader.

Byta Tak

Hos oss kan du få hjälp med allt som har med taket att göra, från taktvätt och takbesiktning till omfattande takbyten.

Lägga Tak

Börja med att boka ett personligt möte med våra hjälpsamma takexperter!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggning i Hjärup & Skåne

Vill du veta vad det kostar att reparera skorstenen, laga en takpanel eller byta ut hela taket? Kontakta oss för en gratis offert!

Snabba & säkra takarbeten i Hjärup med omnejd

Vi är en lokal takentreprenör som är baserad i Hjärup. Vi anlitas flitigt av privatpersoner, företag, fastighetsägare och bostadsrättsföreningar i vårt närområde. Vi är verksamma i flera orter i Skåne, bland annat Staffanstorps kommun, Uppåkra, Bergströmshusen, Flackarp, Åkarp och Lomma. Hos oss kan du räkna med snabb service och trevligt bemötande. Vi sätter säkerheten först och utför alltid alla takarbeten med största noggrannhet.

Våra taktjänster

Vi bygger miljövänliga och hållbara tak som klarar av svenskt klimat. Vi erbjuder en rad olika taktjänster, bland annat:

 • Takbyte
 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Takmålning
 • Takrengöring
 • Taksäkerhet, t.ex. bryggor, stegar & takräcken
 • Installering av solpaneler
 • Snöskottning på taket
 • Skorstensrenovering
 • Vattenavrinning, inkl. hängrännor & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering

Totalentreprenör med gedigen erfarenhet

Vårt takföretag har många års erfarenhet av takrenoveringar av olika slag. Vi arbetar med alla sorters takmaterial, bland annat tegel, betongpannor, takpapp och plåt. Vi delar gärna med oss av vår expertis och hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Vid större takrenoveringar rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör. Då ansvarar vi för allt, från ritningar och planering till slutförande och besiktning. Du kan även på hjälp med ansökan om bygglov och ROT-avdrag.

Få en gratis offert!

Kontakta oss via mejl, kontaktformulär eller telefon. Vi återkommer snabbt med ett kostnadsfritt prisförslag!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?