Takläggare i Skåne

Takläggare i Hjälmaröd, Skåne

Söker ni en takläggare i Hjälmaröd? Taket är fastighetens skydd mot vind, regn, snö och andra yttre påfrestningar. Som fastighetsägare ska du aldrig kompromissa med taket.

Takbyte

Ett skadat tak kan leda till problem i form av läckage, mögel och fukt. Behöver ni byta taket?

Takrenovering

Oroa dig inte, vårt erfarna takföretag i Hjälmaröd hjälper dig med akuta problem såväl som förebyggande takarbeten.

Takomläggning

Hos oss får du alltid ett kostnadsfritt prisförslag för omläggningen av taket.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Hjälmaröd, Skåne!

Våra hjälpsamma takspecialister tar även fram förebyggande lösningar för alla typer av fastigheter. Välkommen!

Heltäckande lösningar för taket i Hjälmaröd

Vårt omtyckta takföretag i Hjälmaröd utför uppdrag åt företag, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och privatpersoner. Vi anlitas flitigt i närliggande orter i Skåne, till exempel Vitaby socken, Simrishamns kommun, Vitemölla, Kivik, Södra Mellby, Åkarp och Grevlunda. Vi är stolta över att kunna erbjuda heltäckande lösningsförslag för alla sorters tak. Vi använder oss alltid av miljövänliga material och säkra metoder för bästa resultat. Privatpersoner kan även få hjälp att ansöka om ROT-avdrag och bygglov. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Tjänster som skapar tåliga tak

Vi är ett gäng takmontörer och takentreprenörer med kunskap och behörighet att lagga alla sorters tak på alla typer av fastigheter. Vi lägger slitstarka tak på villor, fritidshus och garage såväl som kontorsbyggnader, butiker och andra kommersiella fastigheter. Vi ser till att ditt nya tak håller länge och klarar av svenskt klimat. Våra taktjänster inkluderar:

  • Renovera tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
  • Byta tak
  • Lägga om tak
  • Tvätta & måla tak
  • Renovera skorsten
  • Installera solceller på tak
  • Tilläggsisolera innertak
  • Plåtslageri, t.ex. hängrännor & stuprör
  • Lösningar för vattenavrinning
  • Säkerhetslösningar för tak

Ansvarsförsäkrad totalentreprenör med gedigen erfarenhet

V har många års erfarenhet av att renovera tak åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag. För större takarbeten bedriver vi totalentreprenad i egen regi. Hos oss får du alltid säkra tak av hög kvalitet. Vår certifierade takfirma har en omfattande ansvarsförsäkring vilket ger en trygghet både för oss och för dig som kund. Som totalentreprenör sköter vi alla delar av byggprocessen och ser till att du som kund blir helt nöjd med ditt nya tak.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?