Takläggare i Skåne

Takläggare i Hammenhög, Skåne

Söker du en takfirma i Hammenhög och Skåne? Välkommen till oss från Österlen! Hör av dig till oss via mejl, telefon eller kontaktformulär så återkommer vi med ett kostnadsfritt prisförslag!

Takbyte

Vi utför allt som har med taket att göra, både stora och små projekt.

Takrenovering

Vår skickliga byggfirma har takrenoveringar och takbyten som expertis.

Takomläggning

Vi är stolta att kunna erbjuda tåliga och kvalitetssäkra tak till bra priser. Vill du veta hur mycket ditt tak kommer att kosta?

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takfirma runt Hammenhög, Österlen & Skåne

Hör av dig till oss när du vill ha en kostnadsfri offert och ett skräddarsytt lösningsförslag för ditt tak!

Totalentreprenad i Hammenhög & Skåne

Vi finns tillgängliga för takarbeten av alla storlekar, från mindre lagningar till omfattande takbyten. Vid större projekt är det smidigt att anlita oss som totalentreprenör där vi sköter alla moment. Våra kunniga takläggare har lång erfarenhet och är både snabba och noggranna. Säkerheten kommer först och du som kund kan känna dig trygg från början till slut. Vi utför uppdrag åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar, fastighetsägare och företag i Hammenhög, Simrishamns kommun, Östra Herrestad, Blästorp, Tullstorp, Borrby, Östra Ingelstad, Hannas och Bollerup. Välkommen!

Tecken på att det är dags att anlita en takfirma

Som fastighetsägare bör du aldrig kompromissa med taket. Ett slitet och skadat tak kan leda till värre skador i form av läckage. Därför bör du alltid kontakta en erfaren takentreprenör när du upptäcker någon av följande tecken:

  • Sprickor & skador i taket
  • Takläckage
  • Mögel
  • Fuktskador
  • Mossa eller andra beläggningar på taket

Vi lägger hållbara tak

Hos oss kan du få professionell hjälp med takbyte, takrenovering, taktvätt, skorstensrenovering, tilläggsisolering, lösningar inom taksäkerhet, vattenavrinning, montering av solpaneler, snöröjning på taket och mycket annat. Våra kompetenta takläggare ser till att du får ett tåligt tak med lång hållbarhet. Vi använder oss av tåliga och miljövänliga takmaterial, till exempel tegel, betong, plåt och papp, som rustar ditt tak och din fastighet för det nordiska klimatet. Våra hjälpsamma takspecialister och projektledare hjälper dig gärna att välja det material som passar bäst för ditt tak. Boka en kostnadsfri konsultation idag.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?