Takläggare i Skåne

Takläggare i Halmstad, Halland

Vi är en lojal och behörig takentreprenad i Halmstad som du kan anlita för alla typer av taktjänster.

Takbyte

Har det uppstått fukt- och mögelproblem i bostadsrättsföreningen? Läcker taket på sommarstugan? Då bör du vända dig till oss.

Takrenovering

Arbetet utförs noggrant och tidseffektivt och vi garanterar att ditt nya tak är anpassat för att klara av det svenska klimatet.

Takomläggning

Hos oss får du givetvis ett gratis offert-förslag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Halmstad, Halland?

Heltäckande lösningar - få en gratis offert!

Vi lägger högkvalitativa tak i Halmstad med omnejd

Vi lägger tak av högsta kvalitet, oavsett om det gäller tegelpannor, plåtskivor, takpapp eller betongpannor. Du hittar oss i Halmstad och vi finns tillgängliga för uppdrag runtom i Halland, bland annat i Furet, Söndrum, Eketånga, Tylösand, Frösakull, Ringenäs, Villshärad, Stenrör, Djäknebol, Assarp, Fyllinge, Trönninge, Långenäs, Frösakull, Skedala och Kårarp. Vi har genomfört många lyckade takrenoveringar och takbyten åt privatpersoner såväl som bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag.

Tjänster som ger säkra tak

Vi tvättar, reparerar, byter, målar om och lägger nya tak på alla sorters byggnader. Takrenoveringar kräver kunskap och erfarenhet. Våra kunniga takmontörer och takläggare besitter den kompetens och behörighet som krävs för att utföra alla typer av takarbeten. Utöver takbyte och takläggningar kan vi även hjälpa dig med olika lösningar inom vattenavrinning, taksäkerhet, isolering och solcellsmontering. Vid omfattande takrenoveringar rekommenderar vi att du anlitar oss på totalentreprenad. Då ansvarar vi för hela byggprocessen, från början till slut, och ser till att varje moment följer noggranna säkerhetsföreskrifter. Du får ett säkert, vackert och hållbart tak.

När är det dags för ett nytt tak?

Det finns många anledningar till att renovera taket. Ett helt och rent tak minskar risken för att större skador, exempelvis läckage, ska uppstå. Ett trasigt tak kan ge problem med mögel, fukt och kyla inomhus. Om du har upptäckt sprickor i taket eller fuktskador inomhus bör du hör av dig till oss. Det finns såklart fler tillfällen då det kan vara en god idé att kontakta vår pålitliga takfirma, exempelvis inför en visning eller försäljning så det kan vara bra att se till att taket är i utmärkt skick. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?