Takläggare i Skåne

Takläggare i Glemmingebro, Skåne

Är det dags att laga taket i Skåne? Välkommen till oss i Glemmingebro!

Takbyte

Vi är ett erfaret team som byter tak åt privatpersoner, företag, fastighetsägare och BRF:er i vårt närområde

Takrenovering

Vi är lyhörda och tar alltid fram skräddarsydda lösningsförslag utifrån kundens önskemål och fastighetens behov.

Takomläggning

Kontakta oss för ett personligt rådgivningsmöte och ett fritt offert- förslag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Glemmingebro, Skåne

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Akuta problem eller takrenovering på totalentreprenad?

Du kan kontakta oss för akuta takläckage såväl som förebyggande takarbeten och takrenoveringar. Vi är en kundnära takentreprenör som är redo att rycka ut när det behövs. Vid omfattande takprojekt rekommenderar vi att du anlitar oss som totalentreprenör där vi sköter alla steg i processen, från planering till slutförande. Vi hjälper även till med administrativt arbete, till exempel bygglovsansökan och ROT-avdrag, samt sköter kommunikationen med underleverantörer och andra inblandade aktörer.

Tjänster som skapar säkra & hållbara tak

Vårt certifierade och kompetenta takföretag har många års erfarenhet av att laga olika sorters tak och takmaterial, inklusive tegel, betongpannor, takpapp och plåt. Vi skapar miljövänliga, säkra och slitstarka tak för alla typer av fastigheter. Vårt utbud av taktjänster består bland annat av:

 • Takbyte
 • Takläggning
 • Skiv- och bandtäckning
 • Renovering tak
 • Måla tak
 • Takrengöring
 • Taksäkerhet, t.ex. stegar , bryggor & takräcken
 • Installering av solfångare & solceller på taket
 • Skorstensrenovering
 • Vattenavrinning, t.ex. hängrännor & fönsterbleck
 • Plåtslageri
 • Snöskottning på taket
 • Tilläggsisolering

Effektiva takarbeten i Glemmingebro

När du anlitar oss kan du räkna med ett trevligt bemötande, snabb service och ett noggrant utfört arbete. Vi är effektiva och ser till så att takrenoveringen blir klar i tid utan att tumma på kvaliteten eller säkerheten. Våra kunniga och trevliga takläggare och takmontörer är tillgängliga för uppdrag i Glemmingebro och närliggande orter i Skåne, bland annat Ystads kommun, Glemminge Tågarp, Ingelstorp, Kabusa, Nybrostrand, Köpingebro, Svenstorp och Bollerup.

Alltid en kostnadsfri offert!

Hör av dig till oss via kontaktformuläret, mejl eller telefon om du vill veta mer om våra tjänster eller om du vill att vi skickar ett gratis prisförslag!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?