Takläggare i Skåne

Takläggare i Genarp, Skåne

Vill du ha professionell hjälp att lägga om taket i Genarp? Under åren har många privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag fått hjälp av oss.

Takbyte

Vill ni få hjälp att rengöra, måla om, byta, reparera och lägga om taket?

Takrenovering

Ett helt tak fritt från skador och beläggningar är ett viktigt för att fastigheten ska ha ett fullgott skydd mot fukt & vind.

Takomläggning

Redo att lägga om taket? Hör av dig till oss och få en gratis offert!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Genarp & Skåne

Kontakta oss så sätter vi igång!

Våra tjänster för taket

Hos oss kan du få hjälp med allt som har med taket att göra! Våra certifierade takläggare kan hjälpa dig med följande tjänster:

 • Takbyte
 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Laga tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
 • Taktvätt
 • Takmålning
 • Skorstensrenovering
 • Säkerhetslösningar för taket, inkl. stegar, selar & bryggor
 • Montering av solceller & solpaneler
 • Vattenavrinning, inkl. stuprör & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering

Tecken på att det är dags att renovera taket

Mögel, fukt, sprickor och andra skador i taket, smuts och beläggningar samt vattenläckor är tecken på att det är dags att laga taket. Vår takfirma är redo att hjälpa dig med akuta lagningar såväl som förebyggande lösningsförslag. Vi anlitas även av kunder som vill fräscha upp eller lägga om taket inför en bostadsvisning eller försäljning. Våra trevliga och hjälpsamma takspecialister ser fram emot att hjälpa dig att ta fram en skräddarsydd lösning för just din fastighet!

Ansvarsförsäkrad totalentreprenör som skapar säkra tak

Vårt erfarna bygg- och takföretag bedriver totalentreprenad i egen regi. Tack vare en omfattande ansvarsförsäkring kan du som kund känna dig trygg när du anlitar oss för att renovera taket. Våra takmontörer är snabba och noggranna i alla steg i byggprocessen och ser garanterar att du får ett säkert tak. Vi använder oss miljövänliga material och säkra metoder för bästa resultat.

Kundnära takentreprenör i Genarp

Vi utför takarbeten i stora delar av Skåne, främst i Genarp, Trällekilla, Lyngby, Kongsmarken, Esarp, Gödelöv och Veberöd. Vi ser fram emot att hjälpa dig att laga taket!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?