Takläggare i Skåne

Takläggare i Furulund, Skåne

Letar du efter en duktig och driven takentreprenör i Furulund?

Takbyte

Kontakta oss när du vill ha snabb, noggrann och professionell hjälp att byta taket.

Takrenovering

Vi är en takfirma med många års erfarenhet av takrenoveringar på radhus, villor, garage, sommarstugor, flerfamiljshus, BRF:er och kommersiella fastigheter.

Takomläggning

Hos oss får du alltid en kostnadsfritt offert-förslag och personlig service!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Furulund & Kävlinge kommun!

Vi utför takarbeten i Skåne. Kontakta oss för en gratis offert!

Kundnära takentreprenör i Furulund

Vi är verksamma i flera orter i Skåne, främst i Furulund, Lackalänga, Kullen, Kävlinge, Hög, Stävie, Löddeköpinge och Västra Karaby. Vårt team består av serviceorienterade och hjälpsamma takmontörer och takläggare som är redo att rycka ut och hjälpa dig med vattenläckan, talkmålningen eller takbytet. Inga uppdrag är för stort eller för litet för oss!

Vi lägger tak som passar det svenska klimatet

En takrenovering är en stor investering och därför gör vi alltid vårt bästa för att skapa tak med lång hållbarhet. Taket ska hålla i många år och samtidigt skydda fastigheten mot regn, snö, vind och andra påfrestningar som är typiska i svenskt klimat. Våra takläggare har kompetensen och behörigheten som krävs för att lägga tak olika material, inklusive tegel, plåt, takpapp och betongpannor.

Brett utbud av taktjänster

Hos oss kan du få hjälp med allt som har med taket att göra, exempelvis följande tjänster:

 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Takbyte
 • Taktvätt
 • Takmålning
 • Taksäkerhet, t.ex. skyddsräcke, gångbryggor & stegar
 • Montering av solpaneler & solceller
 • Skorstensrenovering
 • Snöskottning på taket & borttagning av istappar
 • Vattenavrinning, t.ex. hängrännor & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering & isolering av vind
 • Totalentreprenad

Alltid en gratis offert & heltäckande lösningar

Vill du ha hjälp att hitta den bästa lösningen för din fastighet? Boka en kostnadsfri konsultation med våra erfarna och trevliga takexperter. Hos oss får du alltid hjälp att hitta en heltäckande lösning som skräddarsys efter ditt behov. Vi hjälper dig även att ansöka om bygglov och ROT-avdrag om du önskar. Givetvis skickar vi alltid en gratis offert oavsett takprojektets omfattning. Hör av dig till oss så sätter vi igång!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?