Takläggare i Skåne

Takläggare i Förslöv, Skåne

Vi har många års erfarenhet av lyckade takrenoveringar åt fastighetsägare, företag och privatpersoner i Förslöv med omnejd.

Takbyte

Har villataket börjat läcka? Har du fukt- och mögelproblem i bostadsrättsföreningen?

Takrenovering

Vänd dig till vår hjälpsamma och kunniga takfirma och få hjälp, oavsett vilken typ av takproblem du har.

Takomläggning

Inget uppdrag är för litet eller för stort för oss. Vi erbjuder alltid en fri offert för våra tjänster!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Lokal Takfirma i Förslöv & Skåne

Vi återkommer snabbt med en gratis offert för ditt takarbete. Välkommen!

Totalentreprenad & heltäckande lösningar för ditt tak

Taket är fastighetens skydd mot väder, vind och andra påfrestningar. En takrenovering är en viktig investering som kan öka fastighetsvärdet. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi där vi sköter alla steg i renoveringsarbetet. Vi erbjuder skräddarsydda och heltäckande lösningar som ger en smidig byggprocess.

Ansök om ROT-avdrag för billigare takrenovering

Vi erbjuder alltid bra priser för våra taktjänster. Privatpersoner kan dessutom ansöka om ROT-avdraget för att få en billigare takrenovering. Hör av dig till oss så berättar vi mer!

Våra taktjänster

Vi skapar tak som passar i nordiskt klimat. Våra takmontörer har erfarenhet av att lägga tak på alla typer av byggnader, bland annat butiker, BRF:er, restauranger, kontor, villor, fritidshus, garage och radhus. Du kan till exempel anlita oss för följande:

 • Lägga om tak
 • Takbyte
 • Reparera plåttak, tegeltak, papptak, trätak & betongtak
 • Rengöra tak
 • Måla tak
 • Skorstensrenovering
 • Solcellsmontering
 • Tilläggsisolering
 • Säkerhetslösningar för tak
 • Vattenavrinning
 • Plåtslageri

Är det dags att reparera taket i Förslöv?

Vår certifierade takfirma är baserad i Förslöv och arbetar även i närliggande orter i Skåne, bland annat Vistorp, Slammarp, Ranarp, Fogdarp, Karstorp, Margretetorp, Ljungby, Killeröd och Grevie. Vi lagar små sprickor och byter ut enstaka takpaneler samt genomför kompletta takbyten och totalrenoveringar. En del kunder anlitar oss för akuta problem, men många anlitar oss även för förebyggande arbeten samt takrenovering innan visning eller försäljning.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?