Takläggare i Skåne

Takläggare i Dalby, Skåne

Letar du efter en pålitlig och professionell takmontör som kan hjälpa dig att renovera taket i Dalby med omnejd? Då har du kommit till rätt företag!

Takbyte

Vår erfarna takfirma hjälper privatpersoner, BRF:er & fastighetsbolag att måla om, rengöra, laga, byta, lägga om och besiktiga taket.

Takrenovering

Renovering vid läckage, slitage, fuktskador och sprickor i taket. Boka ett kostnadsfritt platsbesök!

Takomläggning

Vi arbetar med alla takmaterial: tegel, takpapp, plåt, betong, trä och sedum.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takläggning i Dalby & Skåne

Hos oss får du alltid en kostnadsfritt offert-förslag och personlig service!

Tjänster som skyddar taket och fastigheten

Vi renoverar tak på alla sorters fastigheter, från villor, garage och sommarstugor till kommersiella byggnader och bostadsrättsföreningar. Vi lägger slitstarka och miljövänliga tak som ger ett fullgott skydd mot vind, regn och rusk. Du kan anlita oss för följande taktjänster:

 • Byta tak
 • Lägga om tak
 • Renovera tegeltak, plåttak, papptak & betongtak
 • Måla tak
 • Rengöra tak
 • Renovera skorsten
 • Tilläggsisolera innertak
 • Installera solpaneler på taket
 • Säkerhetslösningar för taket
 • Plåtslageri, inklusive hängrännor & stuprör
 • Lösningar för vattenavrinning

Mångsidig totalentreprenör i Dalby

Behöver du heltäckande hjälp? Vi kan ombesörja hela processen med allt från planering och bygglovsansökan till isolering och slutbesiktning. Vi är en heltäckande totalentreprenör inom takläggning och renovering. Vi är ansvarsfulla, pålitliga, punktliga och noggranna. Vi erbjuder totalentreprenad i egen regi i flera orter i Skåne, bland annat Dalby, Vallby, Sjöstorp, Torna Hällestad, Lunnarp, Bonderup, Önneslöv, Björnstorp, Hällestad och Kyrkheddinge.

Säker takrenovering med certifierade takläggare

När du anlitar oss kan du känna dig trygg. Våra erfarna och skickliga takmontörer och takläggare har den certifiering och kunskap som krävs för att utföra alla sorters takarbeten. Säkerhet är A och O för vår takfirma. Vi tummar aldrig på säkerheten eller kvaliteten. Med moderna tekniker och verktyg ser vi till att du får ett vackert, hållbart och säkert tak på din fastighet.

ROT-avdrag & gratis offert för takprojektet

Privatperson kan ansöka om ROT-avdrag när de anlitar oss för olika takprojekt. Vi erbjuder alltid skräddarsydda lösningar, utmärkt service och kostnadsfria prisförslag till alla kundgrupper. Välkommen till oss i Dalby!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?