Takläggare i Skåne

Takläggare i Burlöv, Skåne

Letar du efter en pålitlig takentreprenör i Burlöv? Välkommen till oss! 

Takbyte

Takbyten på villor, radhus, garage, fritidshus, BRF:er, butiker, industribyggnader och kontor.

Takrenovering

Vår välrenommerade och omtyckta takfirma har lång erfarenhet av att utföra takrenoveringar.

Takomläggning

Vi ser fram emot att hjälpa dig att laga, måla, tvätta, byta eller lägga om ditt tak.

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Söker ni en Takfirma i Burlöv & Skåne?

Boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra trevliga och kunniga takspecialister så sätter vi igång!

Kundnära takentreprenör i Burlöv

Vårt team består av behöriga och kunniga takläggare med lång erfarenhet. Vi jobbar nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen, oavsett om det handlar om en totalrenovering av taket eller en lagning av en akut vattenläcka. Vårt verksamhetsområde inkluderar flera orter i Skåne, bland annat Burlöv, Malmö, Arlöv, Åkarp, Spillepengen, Nordanå, Bulltofta, Kabbarp, Tottarp, Hjärup och Görslöv.

Taktjänster som ger säkra tak

Vi prioriterar alltid säkerheten först och garanterar att du får ett slitstarkt och säkert tak som klarar av det nordiska klimatet. Vi tar alltid fram unika lösningsförslag baserat på kundens önskemål och takets befintliga skick. Vi kan bland annat hjälpa dig med följande tjänster:

 • Takläggning
 • Takrenovering
 • Takbyte
 • Laga tak i tegel, plåt, takpapp & betong
 • Takmålning
 • Takrengöring
 • Skorstensrenovering
 • Taksäkerhet, inklusive montering av bryggor & stegar
 • Montering av solpaneler
 • Snöskottning på taket
 • Vattenavrinning, inklusive hängrännor & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering
 • Totalentreprenad

En liten lagning eller totalentreprenad?

Du kan anlita vår takfirma både för stora och små takarbeten. Vi är noggranna och snabba, oavsett projektet omfattning. Vi kommer alltid i tid och gör vårt yttersta för att du ska bli nöjd. Som totalentreprenör ansvarar vi för alla moment i byggprocessen. Vi sköter kommunikationen med alla inblandade aktörer och ser till att arbetet utförs enligt avtalad tidplan och budget.

Alltid en kostnadsfri offert för takarbetet

Vi är transparenta med vår prissättning och erbjuder alltid konkurrenskraftiga priser till privatkunder, företagskunder, fastighetsägare, bostadsrättsföreningar och kommuner. Privatpersoner har möjlighet att ytterligare reducera kostnaden genom att ansöka om ROT-avdrag för våra tjänster. Vi skickar alltid ett gratis prisförslag för takarbetet. Välkommen!

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?