Takläggare i Skåne

Takläggare i Brantevik, Skåne

Behöver du en kunnig och professionell takmontör i Brantevik? Vår takfirma har mångårig erfarenhet av att reparera och lägga om tak åt privatpersoner, bostadsrättsföreningar och fastighetsbolag i vårt närområde.

Takbyte

Vi rengör, lagar, byter, målare om och lägger nya tak på alla typer av fastigheter.

Takrenovering

Renovering av tegel, takpapp, plåt, betong, trä och andra material.

Takomläggning

Vi erbjuder alltid heltäckande lösningar och skickar ett kostnadsfritt prisförslag!

Behöver du Hjälp?

Få återkoppling inom 48 timmar! Kontakta oss via formuläret nedan så återkommer vi till dig snarast och bokar in ett gratis besök.

Hög Kvalitet

Utbildade takläggare som kan jobbet

Fri Offert

Vi återkommer med en gratis offert

Totalentreprenad

Vi erbjuder helhetslösningar

Takföretag i Brantevik & Skåne

Vi erbjuder skräddarsydda och heltäckande lösningar som ger en smidig byggprocess.

Lokala takläggare i Brantevik

Vi utför takarbeten i stora delar av Skåne, främst i Brantevik, Simrishamns kommun, Österlen, Simrislund, Östra Nöbbelöv, Gislöv, Skillinge, Gislövhammar och Simris. Vi jobbar lokalt nära våra kunder för att kunna erbjuda den bästa servicen. Börja med att boka ett kostnadsfritt rådgivningsmöte med våra hjälpsamma och duktiga takspecialister. De hjälper dig att hitta den bästa lösningen för just ditt tak. Du kan även få hjälp att ansöka om ROT-avdrag och bygglov samt att välja material för ditt takprojekt. Vi ser fram emot att hjälpa dig att laga taket!

Brett utbud av tjänster för taket

Vi tar bort beläggningar och lagar ditt tak så att det skyddar din fastighet mot snör, regn, vind, kyla och yttre påfrestningar. Vi hjälper dig med allt som har med taket att göra, till exempel följande tjänster:

 • Takläggning
 • Takbyte
 • Takrenovering
 • Taktvätt
 • Takmålning
 • Laga olika takmaterial, t.ex. tegel, plåt, takpapp, betong & trä
 • Skorstensrenovering
 • Säkerhetslösningar för taket, t.ex. stegar, takräcken & bryggor
 • Montering av solpaneler
 • Vattenavrinning, inkl. hängrännor & fönsterbleck
 • Tilläggsisolering

Erfaren & ansvarsförsäkrad totalentreprenör

Efter många år i branschen har vi skaffat oss den kunskap, behörighet och kontaktnät som krävs för att genomföra alla typer av takarbeten. Vid komplexa och omfattande takläggningar kan du anlita oss som totalentreprenör. Vi har fulla ansvarsförsäkringar och prioriterar alltid säkerheten först. Vi är noggranna, kommer i tid och garanterar kvalitetstänk i varje moment.

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Vanliga frågor inom Takläggning i Skåne

Här hittar du svar på några av de vanligaste frågorna vi får:

Är du privatperson har du rätt att nyttja ROT-avdraget när vi gör någon form av takrenovering. Då har du möjligheten att dra av 30 % av hela arbetskostnaden. Du behöver inte tänka på något utan det är vi som sköter kontakten med Skatteverket. Det enda vi behöver från dig är ditt personnummer. Sedan får du det korrekta beloppet på din slutfaktura.

Det spelar ingen roll vilken typ av kund du är, du ska alltid bli nöjd med det vi gör. Därför har vi infört en nöjd kund garanti på samtliga av våra uppdrag. Alltså ger vi oss inte förrän du har godkänt hela vårt arbete. Självfallet har vi också alla försäkringar som Sverige kräver enligt lag.

Alla uppdrag är olika och för oss är det viktigt att du kan välja mellan flera olika typer av material. Vårt mål är att du som kund ska få det du alltid drömt om. Med vår erfarenhet och kunskap ser vi till att du får ett hållbart resultat som passar byggnaden. Du kan fråga oss om allt från Tegel, Betongpannor till Takpapp, Shingel och Plåt. Vi har även kunskap om dubbelfalsat plåt, bandtäckt plåt, sedum tak samt gröna tak. Allt och lite till med andra ord.

Vi är aktiva inom alla stora städer och orter i Skåne. Det omfattar Trelleborg, Malmö, Vellinge & Höllviken, Staffanstorp, Ystad, Lund, Österlen, Helsingborg, Kristianstad. Landskrona, Ängelholm & Höganäs.

Recensioner

Se vad våra kunder säger

BRF
Östermalm
Read More
Vi tog oss hjälp av Trappstädning Stockholm för golvslipning av vårt marmorgolv till vårt hyreshus i Östermalm. Det var enkelt och smidigt att komma överens om tid för utförande. De arbetade på väl och städade både under och efter projektets gång. Allt fakturerades enligt offerten. Rekommenderas!
BRF
Vasastan
Read More
Vi tar oss hjälp av Trappstädning Stockholm på återkommande uppdrag gällande trapphuset. Bland annat utför dom trapphusstädning regelbundet för hela fastighetshuset. Deras städare är trevliga, duktiga och kommer alltid i tid! Bra projektledare som är tillgänglig för frågor & funderingar! Rekommenderas!
BRF
Norrmalm
Read More
Vår bostadsrättsförening i Norrmalm anlitade Trappstädning Stockholm för en större golvslipning på 5 våningar förra året. Tydlig offert, alltid i tid, inget strul och mycket bra service från hela deras städningsteam. Allt kändes proffsigt och med stor fokus på både kvalitet och service. Vi rekommenderar detta företag!

Våra senaste Projekt

Axplock av våra takprojekt i Stor-Stockholm

cafetranan

Café Tranan. Vasastan

Daglig städning: kök, toaletter, matsal och kontor

Narvavägen 21-23

Helhetsansvar av fastigheten. Skötsel & städ av trapphus

brftornslingan

Brf Tornslingan. Trångsund

Fastighetsservice samt lokalvård av alla 303 lägenheter, trapphus, gym och tvättstugor

Kontakta oss idag!

Kontakta oss idag för ett kostnadsfritt offert-förslag vid nästa projekt!

Bifoga gärna eventuella dokument, bilder eller ritningar
Nicklas 2

Nicklas
Samordnare

Telefon: 010-555 91 17
E-mail: offert@skane-taklaggare.se

Nicklas 2

Vill du bli kontaktad?